1 Zijn de artikelen die ik wil bestellen op voorraad?

Ja alle artikelen zijn op voorraad. Wanneer een artikel binnenkort bijgevuld wordt, staat dit apart vermeld bij het artikel.

2 Kan ik mijn bestelling ook retour sturen?

Ja dat kan. Stuur even een mailtje naar info@villameliefste.nl om aan te geven dat je een artikel retour gaat sturen. Houd het artikel zoveel mogelijk in de originele verpakking. Retourverzendkosten zijn voor eigen rekening. Mocht er iets niet goed zijn aan het product, vermeld dit dan even in de mail. Dan zoeken wij samen even naar een geschikte oplossing.

3 Op welke manier kan ik mijn bestelling betalen?

Dat kan via IDEAL, Paypale of via vooraf overmaken.

4 Kan ik mijn bestelling op ophalen?

Ja dat is mogelijk. Villa Meliefste is gevestigd in Zwolle. Het ophaaladres voor artikelen is prinses Julianastraat 31 in Zwolle. Stuur even een mailtje naar info@villameliefste.nl als je jouw bestelling wilt komen ophalen dan maken we een afspraak.

5 Ik wil graag een uitverkocht /verwacht artikel bestellen, kan dat?

Je kan een uitverkocht of verwacht artikel bestellen en alvast betalen. Dan reserveren en versturen wij voor jou direct het artikel wanneer deze weer op voorraad is. Je kan ook een mail sturen naar info@villameliefste.nl om aan te geven wat je graag wilt bestellen wanneer het artikel weer op voorraad is of binnen komt. Je ontvangt altijd een mail zodra het artikel wat je graag wilt kopen weer voorradig is. De meeste artikelen zijn binnen twee weken weer voorradig.