vrolijke stationery!

Het is altijd leuk om mooie, grappige kaartjes te verzamelen.  Handig om in huis te hebben voor bijzondere momenten of om zomaar even een kaartje op te sturen.

Zo kwam ik deze vrolijke kaartjes tegen van Lisa Jones. Deze kaartjes vielen mij op door hun grappige dierenprints en mooie kleuren. De prints zijn eenvoudig maar ook weer niet te simpel in uitvoering.

lion card lisa jones studio
theedoek van la cerise sur le gateau uit de shop

Illuatrator Lisa Jones werkt samen met haar partner Edward Underwood (ook illustrator) aan de verschillende producten. Beiden hebben een achtergrond in kunst en fashion. Zij werken voor o.a. musea, een chocoladefabriek, Habitat. Hun ontwerpen gaan over de hele wereld. Alles gebeurt vanuit hun eigen studio in een oud postkantoor in Engeland in de South Downs. Alleen al bij het horen van die werkplek krijg ik inspiratie…

cards-animals-bear-lisa_jones_studio-greetings-snailmail
bear card lisa jones studio

Hun ontwerpen vind je terug op kaartjes, inpakpapier, theedoeken, klokken en mokken. Van elk dier proberen zij hun karakter te vangen in het ontwerp. Wat je goed terug ziet in deze twee honden…

Collie (linkerkaart) en Joyrider (rechterkaart) lisa jones studio
opbergzak Faces van la cerises sur le gateau uit de shop

 

Daarnaast zijn er ook ontwerpen voor speciale gelegenheden als moederdag, vaderdag, valentijn en bruiloften. Ik heb een aantal eerste favorieten besteld maar er zijn zoveel leuke kaartjes! Je moet zeker eens kijken op haar site Lisa Jones Studio! 

 

Eye test card lisa jones studio
opbergmandje vintage uit de shop