Workshop your home your style!

Hoe maak ik een keuze in kleur en materiaal bij de inrichting? Hoe breng ik meer eenheid in stijl en sfeer in mijn huis? Ik heb allemaal losse accessoires in huis maar wat is nu mijn woonstijl? Herken je jezelf in een van deze vragen? Dan is de workshop your home your style iets voor jou!

In de workshop Your home your style ga je een moodboard maken om jouw favoriete woonstijl voor je eigen huis te bepalen.

Bij het maken van een moodboard bepaal je welke kleuren, vormen, materialen en sfeer jouw het meeste aanspreken. Dit helpt je bij het inrichten van jouw huis. Zodat jouw huis jouw stijl uitstraalt.

De workshop duurt 2,5 uur en kost 32,50 euro p.p. Inbegrepen zijn: moodboard, gebruik van materialen, een goodiebag en koffie/thee/lekkers.

De workshop kan ook op locatie worden gegeven. Voor actuele workshopdata check de Facebookpagina van Villa Meliefste.

Meer informatie of opgave via: info@villameliefste.nl

moodboard-kleur-interieur-styling-blog-workshop-shop-villa_meliefste

 

Workshop chalk board maken

Wil jij ook mooi krijtbord voor thuis met jouw favoriete spreuk of quote erop? Schrijf je dan in voor de workshop chalk board maken. Tijdens de workshop ga je aan de slag met een krijtstift op een schoolbord. Kies eerst je favoriete quote uit of een mooie tekst. Tijdens de workshop kies je de typografie en eventuele illustraties en decoraties voor bij de tekst. Je oefent eerst op papier hoe de opzet van je bord moet worden. Daarna ga je aan het werk met de krijtstift op het bord. Na afloop van de workshop heb je jouw eigen krijtbord gemaakt.

chalkboard-workshop-krijtbord-handlettering-workshop-blog-shop-villa_meliefste

De workshop duurt twee uur en kost 25 euro p.p. Inbegrepen is een krijtbord, krijtstift en tekenpotloden. Verder krijg je veel voorbeelden aangereikt die je ook nog thuis kan gebruiken.

De workshop kan ook op locatie worden gegeven. Voor actuele workshopdata check de Facebookpagina van Villa Meliefste.

Meer informatie of opgave via: info@villameliefste.nl