5 interieurproblemen bij de kinderkamer

Ga je een babykamer of kinderkamer inrichten? Dan herken jij een van deze interieur problemen vast wel. Je ziet zoveel mooie inspirerende plaatjes op Pinterest of Instagram. Je blijft verzamelen en opslaan. Welke stijl en sfeer gaat de kinder of babykamer worden?

Hoe maak je een keuze tussen al het moois wat je ziet en hoe zorg je voor een passend geheel waar kleuren, materialen en type meubels op elkaar zijn afgestemd? Misschien weet je wel welke interieurstijl jouw favoriet is maar hoe laat je dat terug komen in het interieur van de babykamer?

sfeerbord slaapkamer jongen
sfeerbord slaapkamer meisje

kleurexplosie

Jouw kind heeft een voorliefde voor een bepaalde kleur. Laat jij je kind plaatjes verzamelen van haar of zijn favoriete kamer dan lijkt het erop dat alles roze of felgekleurd moet gaan worden. Help! Hoe maak je een mooi ontwerp waar jij en je kind blij van worden? 

spiced honey flexa
early dew kinderkamer

speelgoed opbergen

Speelgoed explosie in de kinderkamer. Een interieurprobleem die ik vaak hoor als ik een interieurontwerp maak. Speelgoed wat overal rondslingert in de kamer. Een lego fan als kind waarvan de bouwsels moeten blijven staan. Een knutselkind of een enorme verzamelaar van alles wat glimt of gevonden wordt. Hoe geef je speelgoed een plek in de kinderkamer? 

Thema van de kinderkamer

Misschien heb jij wel een mooi thema bedacht om de kinderkamer in te richten. Scandinavische stijl met wat leuke vintage items. Of een stoere kamer met grafische accenten. Maar jouw kind wil overal paarden terug zien in de kamer. Of je kind plakt Disney posters op jouw zorgvuldig aangebrachte behangwandje in een hip printje. Kortom hoe laat jij de hobby’s en favorieten van je kind terug komen in de stijl van de kinderkamer?

veranderende wensen

Kleine kinderen worden groot. Een babykamer maakt vaak al snel weer plaats voor een peuterkamer. Een basisschoolkind wat naar de middelbare school toe gaat, wil ook graag de kamer weer veranderen. Gaat je kind van veel spelen naar ook huiswerk maken dan moet daar ook ruimte voor worden gemaakt.

Een baby en kinderkamer verandert heel snel van wensen, behoeften van je kind en de leeftijdsfase waarin hij of zij zit. Moet je dan telkens alles omgooien? Hoe kan je met kleine ingrepen toch een groots effect creeëren?

wand, vloer en raambekleding
instacursus een droom van een kinderkamer

een droom van een kinderkamer

Een goed ontwerp maken voor een droom van een kinderkamer. Hoe handig is dat als jij weet wat de stappen hiervoor zijn en je veel tips en tricks weet die jij zelf kan toepassen. Juist omdat je kind snel ontwikkelt en de wensen aan de kinderkamer zo veranderlijk zijn, is het juist fijn als jij zelf weet hoe je een ontwerp kan maken.

Hoe leuk is het om een babykamer in te richten waar jij helemaal blij van wordt en helemaal bij je stijl past?

Villa Meliefste kreeg de afgelopen tijd heel vaak de vraag voor een passend interieur voor een kinderkamer. Van baby tot beginnende puberkamer. Daarom leer ik jou graag hoe jij zelf een mooi ontwerp kan maken! 

Hoe ik jou dat leer? Met de instacursus Een droom van een kinderkamer. 

Een cursus die je gewoon in je eigen tijd en tempo kan volgen. Lekker makkelijk online in een besloten instagram account waar je alle video’s, tips en adviezen kan bekijken en luisteren. 

Met een mooi werkboek in je mailbox waar jij de opdrachten kan vinden. Handige checklisten en tips voor het maken van een mooi ontwerp. 

Je krijgt van mij heel veel online advies en antwoord op je vragen en ik nodig ook experts uit op het gebied van raambekleding, behang en mooie meubels en accessoires.

hoe werkt dat?

Vanaf 1 maart begint de instacursus Een droom van een kinderkamer. Alle deelnemers krijgen dan toegang tot een besloten instagram account. Daar vind je alle modules en video’s terug. Deze kan je in eigen tijd en tempo bekijken. Op vaste momenten zijn er live Q&A’s om al je vragen te stellen.

Je krijgt in je mailbox het werkboek waarin je alle opdrachten terug vind. Van 1 maart tot en met 1 april ben ik in het instagram account actief en geef ik je extra tips en informatie. Het account blijft tot 1 mei beschikbaar voor jou. Zodat jij de tijd hebt om alle informatie rustig door te nemen en nog eens terug te kijken. 

De kosten voor deze cursus zijn € 29,- 

Meld je snel aan en maak een prachtig ontwerp voor een baby of kinderkamer! 

een droom van een kinderkamer
tienerkamer
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.