Binnenkijker

Deze week voor het eerst een binnenkijker op mijn blog.

Ik heb foto’s gemaakt bij een vriendin die een leuk en inspirerend interieur heeft.

Een mix van stoere elementen, hier en daar wat landelijk en dit gecombineerd met mooie vintage items.

Kijk mee en laat je inspireren!

binnenkijker-interieur-landelijk-stoer-blog-villa_meliefste

Het huis is een jaren dertig woning met een kamer en suite indeling en een open keuken. In het zitgedeelte is er een grote grijze leefbank gecombineerd met losse zitters. Een stoel die je bij kan draaien, een grote poef om op te zitten, krukjes die je erbij kan pakken. Zo maak je een makkelijke flexibele indeling. Ook handig wanneer er kleine kinderen zijn en je makkelijk meer speelruimte wil creëren.

koper-accent-styling-living-wonen-villa_meliefste-blog

De strakke witte stoel zorgt voor een mooie spanning met de wat stoerdere kleinere meubels als het oude kastje naast de bank en het industriële krukje hier vooraan op de foto. Zachte plaids en retro dekens zorgen voor een mooi warm accent. Het kussen op de bank met de schaar is van la cerise sur le gateau en komt uit de shop van Villa Meliefste.

kleur-handmade-styling-wonen-inspiratie-blog-villa_meliefste

Een bijzettafeltje en een krukje met een zelfgemaakte zitting geeft een kleuraccent in het interieur. Wanneer je kinderen uit school komen, zet je de vaas weg en heb je snel een klein speelplekje gemaakt.

mix-styling-decoratie-blog-villa_meliefste

Mooie kandelaren in verschillende stijlen en materialen, glans en mat. Het huis heeft nog prachtige originele schouwen die zorgen voor een mooie authentieke uitstraling in het huis! Leuk detail; stop speelgoed in mooie glazen potten of oude blikken en het staat direct mooi en toch opgeruimd.

schouw-origineel-detail-huis-inrichting-blog-villa_meliefste

Het achtergedeelte  van de kamer heeft ook een oude originele schouw. In het achterste gedeelte staat de tafel en een grote houten bank.

Ook hier zie je een mix van kandelaren terug op de schouw.

huis-inrichting-styling-blog-villa_meliefste

accent-schouw-detail-styling-living-blog-villa_meliefste

Bij het zitgedeelte staat een gezellige houten bank van waaraf je zo de open keuken inkijkt. De kussens op de bank zijn gemaakt van oude meelzakken.

landelijk-bank-klep-living-styling-wonen-blog-villa_meliefste

keuken-doorkijk-wonen-styling-blog-villa_meliefste

De kast kreeg een opvallend tintje, mintgroen en is een opbergplek voor alle knutselspullen en spelletjes voor de kinderen.

Bovenop de kast ligt een perzikkleurige pompon van Miss Etoile uit de shop van Villa Meliefste. In de keuken zie je de trolley van de Ikea en de XL letterbak van VT wonen.

voorjaar-accent-bloemen-styling-binnenkijker-blog-villa_meliefste

Nog even een laatste blik door het huis heen…

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.