some blue styling…

Vandaag wat foto’s van waar ik thuis mee bezig ben geweest.

Deze lamp lag al een hele tijd bij ons in de schuur te wachten op een metamorfose…Zoals dat altijd bij ons gaat duurt het even voordat er actie wordt ondernomen. Maar eindelijk heb ik de lamp onderhanden genomen. Van een lamp in een vieze oude bruine kleur met een vaag katrolletje eraan voor het gedraaide snoer is hij opgefrist in deze verschijning. Hij werd in een metaalblauwe kleur gespoten en kreeg een rood strijkijzersnoer (gekocht bij Snoerboer) voor een mooi accent. Nu nog even ophangen….

lamp-light-vintage-strijkijzersnoer-licht-villa_meliefste

licht-light-lamp-snoerboer-vintage-villa_meliefste-blog

Onder deze glazen stolp (uit de eigen shop) staan mijn laatst gevonden kringloopvondsten. Een oude glazen pot met twee klossen garen in mooi petrolblauw. Het leuke blikje was oorspronkelijk van het Zwolse balletjeshuis (ouderwetse snoepjeswinkel). Mooie blikjes kan je nooit genoeg van hebben…toch? En de oude weckpot kreeg een functie voor een amaryllis bol.

glazen_stolp-styling-kringloop-blue-vintage-blog-villa_meliefste

blikje-vintage-bloem-styling-blog-villa_meliefste

amarylus-bloem-styling-blog-villa_meliefste

Heb jij ook mooie kringloopvondsten thuis staan? Ik ben benieuwd welke mooie vondsten jij koestert! Fijne week!

 

 

Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.