Bohemian style

In mijn vorige blog vertelde ik over de interieur/shopavond die ik samen met Ippys woondeco organiseerde. Daar vertelde ik over vier interieurtrends die je nu veel ziet. De Hotel Chic, Bohemian, Back to Basic en Wild Minimalism. Vandaag vertel ik meer over de Bohemian interieurtrend. Deze trend zien we al een tijdje terugkomen in het interieur. Droogbloemen en grassen spelen een belangrijke rol binnen deze interieurtrend.

Exotische prints, rijke materialen en een vleugje vintage. Dat zijn grofweg de kenmerken van de Bohemian Style. De kleuren die in deze stijl worden gebruikt zijn allemaal warme, spicy kleuren.

Voor deze interieurtrend maakte ik het volgende moodboard en kleur en materialenbord.

online_stylingadvies-bohemian_style_moodboard
kleur_materialen_bord-bohemian_interieurtrend-interieurtrend_2020-blog-villa_meliefste

De meubels in de Bohemian interieurstijl zijn van hout, rotan of bamboe. In deze stijl worden prints, kleuren en materialen lekker met elkaar gemixt!

Je kan deze stijl zelf zo bont maken als je wilt. Je kan kiezen voor een totale mix aan kleuren, prints en materialen of het rustiger houden door bijvoorbeeld één wand in een warme keur te verven. In het vloerkleed of in de kussens kies je dan voor verschillende prints waarin deze wandkleur weer terugkomt. In de decoratie van deze Bohemian trend zie je tropische accenten, grote planten als eyecatcher in het interieur en grafische patronen in vloerkleden, kussens of een behang.

Ik maakte deze sfeerhoek passend bij de Bohemian style. 

bohemian_style-interieurtrend_2020-interieurstyling-blog-villa_meliefste

Voor de kleuren gebruikte ik van vestinghpaint de volgende tinten: terracotta warrior, copperhead en with luv. Allemaal warme spicy tinten. 

Deze bohemian trendhoek werd aangekleed met een mooie velvet poef in een oudroze tint van WooodBamboe accessoires en veel plaids en vloerkleden. Wil je deze Bohemian stijl toepassen in je eigen huis maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Ik kan je op weg helpen met een kleuradvies met bijpassende accessoires en meubels. 

Hoe ziet dit advies eruit? Ik kom bij je langs om je wensen te bespreken. Er wordt voor de afgesproken ruimte een kleuradvies gemaakt (met kleurcode/naam, leverancier) met een shopadvies (accessoires, klein meubilair en materialen met leverancier). Dit plan presenteer ik binnen twee weken bij jou thuis. Je kan dan zelf daarna direct aan de slag.

De kosten hiervoor zijn €395,- excl. BTW

Heb je interesse hiervoor maak dan snel een afspraak. 

Binnenkort lees je meer over de laatste twee woontrends, minimalisme en back to basic.

bohemian-style-interieurtrends-interieurtrends-blog-villa_meliefste
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.