brocante shoppen

Het is altijd fijn om even de tijd te nemen om nieuwe winkels te ontdekken.

Vooral leuk om te merken wat er in je directe omgeving te ontdekken valt!

Een tijdje terug was ik bij Figeland. Een winkel in brocante woonaccessoires in Rouveen.

Eigenlijk was de winkel dicht maar bij het tankstation wat er tegen aan ligt kan je vragen of je naar binnen mag lopen.

Altijd handig…

Het is heerlijk kijken en zoeken bij Figeland. Veel brocante, kleine woonaccessoires, emaille, kaarten, serviesgoed wat je kan vinden hier.

figeland-interieur-brocante-wonen-accessoires-blog-villa_meliefste

Overal waar je kijkt zijn leuke hoekjes gemaakt en er is veel te zien.

figeland-brocante-wonen-accessoires-blog-villa_meliefste

Een bak vol met oude stempels, garenkaartjes, knopen..je kan overal heerlijk in snuffelen. Wil je helemaal de sfeer proeven van deze landelijke omgeving? Dan kan je bij Figeland nog een workshop volgen; Staphorster stipwerk. Lees er meer over op hun site!

De winkel is open op donderdag van 09.30-11.30 en 13.00-15.00 uur en op zaterdag van 09.30-15.00 uur. Maar je kan ook altijd even vragen of je naar binnen kan lopen.

Een andere mooie brocante winkel is helemaal Anno nu (ook in Rouveen). Een winkel met veel stoere meubels en een wat meer industriële stijl van woonaccessoires. Maar ook veel prachtig emaille in mooie kleuren kan je hier vinden.

emaille-kleur-pastel-anno_nu-blog-villa_meliefste

Maar ook in deze winkel zijn er leuke kleine cadeautjes. Zoals deze zelfgemaakte slingers om elke dag op te hangen! Of mooie kado labels.

slingers-dit-verjaardag-anno_nu-blog-villa_meliefste

Helemaal zin gekregen om te gaan shoppen? Kijk ook eens bij de Jutter in Ruinerwold. Een enorme snuffelhal waar je kan ronddwalen. De Jutter verkoopt veel kasten, tafels, klepbanken. Aangevuld met kleine woonaccessoires. Maar ook de kringloopwinkels in deze regio zijn een aanrader voor mooie spullen tegen kleine prijzen.

Veel shop plezier!

Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.