Coffee Sucabaruca

Sucabaruca…

dat klinkt lekker en deze naam staat voor een hele mooie set om koffie te zetten.

sucabaruca-coffee-koffie-pastel-porselein-design-shop-blog-villa_meliefste bron: designdo.se

Sucabaruca is de naam voor een porseleinen koffiepot, drie kopjes, een koffiefilter en een houten dienblad. De set is ontworpen door de Italiaanse designer Luca Nichetto en is gemaakt door verschillende lokale ambachtsmensen voor shop en galerie Mjölk in Toronto.

Het ontwerp is een combinatievan het moderne ritueel van gefilterde koffie maken en de aandacht voor koffie als cult drank.

In de porseleinen koffiepot zijn verschillende met de hand gegraveerde patronen aangebracht wat benadrukt dat elk stuk uniek is. Ook het hout van het dienblad heeft telkens een ander uniek patroon.

white-pastel-colour-coffee-design-blog-villa_meliefste
bron: designdo.se

Er zijn drie verschillende kleur paletten van totaal wit, gebaseerd op de mode ontwerper Martin Margiela, pasteltinten karakteristiek voor Japanse architectuur tot felle kleuren in combinatie met een zwarte kan naar de stijl van graphic designer Jean-Paul Goude

17930ddcfb0f51eb84f04a885363afa9
bron: designdo.se

Kijk hier voor meer inspiratie en ander prachtig design in de shop Mjölk.

 

 

Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.