DIY

Hier nog drie dagen naar school en dan is het zomervakantie. Voor vandaag op de blog een mooie DIY tip. Wat je al niet kan opknappen van de kringloop.

Laatst had ik er een grote ronde spiegel gevonden. Zo’n enorme spiegel zie je niet zo veel en nu zijn ronde spiegels met een leren riem eromheen heel erg in. Dus toen ik deze spiegel zag dacht ik, kijken of ik hier een hip exemplaar van kan maken. 

spiegel blog 1

Want hip was de spiegel nog niet. De spiegel had een nep krokodillen leren rand. Deze heb ik er voorzichtig afgetrokken. Daarna alle lijmresten eraf geschuurd. Toen dacht ik wel even ‘gaat dit ooit nog wat worden?’.

De binnenkant van de lijst heb ik in de tint Early Dew van Flexa geverfd. Voor de buitenkant van de spiegel zocht ik leer om te bekleden. 

Leren riemen waren telkens te kort omdat de spiegel zo groot is. Daarom zocht ik naar een stuk leer die ik hiervoor kon gebruiken.

Uiteindelijk vond ik bij de Leerlooier leren stroken die je in veel kleuren en maten kan bestellen. Ideaal adresje ook om leren handvatten te maken!

Het leer blijft met goede sterke lijm mooi zitten.

Ik ben blij met het eindresultaat en de spiegel heeft een mooie plek gekregen!

spiegel leren band
spiegel detail
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.