Dreamy jungle

Dreamy Jungle heet het behang van designer Annet Weelink wat ik in huis heb. Een prachtig behang dat een ware eyecatcher is voor in mijn huis. 

Annet Weelink is freelance print/graphic designer. Zij is gestart als ontwerper bij bekende modemerken als H&M en 10Feet. Op een gegeven moment is zij een eigen label gestart. Een van haar eerste ontwerpen van de cactus tas heb ik in mijn webwinkel gehad. De tas was een groot succes en werd door veel bladen ontdekt.

dreamy-jungle-behang-wallpaper-annet_weelink_design-blog-interieurinspiratie-villa_meliefste

Inmiddels bevat haar collectie veel meer dan alleen tassen. Er is een prachtige lijn van behang, posters, kussens en nog meer bij gekomen.

Het behang is verkrijgbaar in verschillende afmetingen of helemaal op maat gemaakt! Zo kan je het dessin van het behang helemaal passent maken op een wand of in een kamer. Je kan kiezen voor vinyl of vliesbehang.

Dit behang wat je ziet op de foto heet dreamy Jungle. Een zacht design wat twee type prints met elkaar mixt. Een gekleurde print met op de achtergrond een lichtgrijze zwarte print. Daardoor ontstaat er heel mooi diepte in het behang. 

dreamy-jungle-wallpaper-graphic_design-annet_weelink_design-interieuradvies-interieurinspiratie-interieurontwerp-villa_meliefste-blog
interieurinspiratie-myhome-newhome-flos_aim-flos-lighting-urban_jungle-annet_weelink-design-blog-villa_meliefste
monkey-business-dark-wallpaper-wallpaperdesign-annet_weelink_design-villa_meliefste-wonen-interieurinspiratie-blog-interieuradvies

Absoluut een aanrader om eens te kijken op de site van Annet Weelink Design voor al haar andere werk en interieurproducten.

Naast de dreamy jungle heb ik nog twee andere favoriete ontwerpen van behang.

Een daarvan is de monkey business dark  De afbeelding is handgeschilderd door Annet en daarna afgedrukt op behang. 

Een andere favoriet is de kingdom animalia burnt sienna  Dit unieke behang is gebaseerd op oude vintage prenten waar Annet een eigen design van heeft gemaakt en heeft laten printen op behang. Dit behang is verkrijgbaar in drie verschillende tinten als achtergrond. Deze mooie warme bruine tint, donker oker en donker teal. Allemaal prachtig om in huis te hebben! 

Vaak wordt voor een interieur niet zo gauw gekeken naar behang eerder naar verf. Maar juist behang kan een interieur een enorme verandering geven en zorgen voor de juiste sfeer waar je naar zoekt. 

Ik ben erg fan van het gebruik van behang in een interieur. Alleen al een strook van je favoriete behang geeft een interieur een boost die soms net nodig is! 

wallpaper-design-annet_weelink_design-animal-jungle-interieurinspiratie-interieuradvies-interieurontwerp-villa_meliefste-blog
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.