Flower Friday

Op vrijdag zet ik in mijn huis vaak weer nieuwe bloemen. De ene keer is het een bos bloemen die ik zo in de vaas kan zetten. De andere keer ga ik zelf wat uitgebreider aan de slag.

Zo ook voor dit stuk, wat alvast in de Paassfeer is gemaakt.

pasen-easter-eggs-decorate-flowers-styling

Wat heb ik hiervoor gebruikt?

Een lange plank die ik bekleed heb met mos waar ik binddraad omheen heb gewikkeld. Je kan ook een stuk oase gebruiken dan blijft het mos langer goed. Nu spuit ik af en toe het mos even nat met een plantenspuit waardoor hij ook langer groen blijft.

Ik had nog een mooie tak liggen (maar je hebt ze ook wel te koop). Die heb ik op het mos gelegd en op een plek met binddraad vastgemaakt.

mos-takken-verweerd_hout-pasen-easter-ranonkels-flowers

De vaasjes zijn hier en daar vastgeknoopt aan de tak en gevuld met ranonkels. Als versiering heb ik er hier en daar kleine eitjes op gelijmd met een lijmpistool.

ranonkels-vaasjes-decorate-styling-easter-pasen

Het is eigenlijk heel makkelijk om te doen. Door de smalle vorm is deze versiering ook goed te gebruiken voor op tafel. Je moet er wel goed opletten dat er voldoende water in de vaasjes blijft anders zijn de bloemen snel uitgedroogd.

Alvast een fijn weekend!

pasen-easter-eggs-versleten_hout

 

bloemen-flowers-easter-pasen-eggs-eieren-tak-verweerd_hout

 

 

 

 

Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.