Fresh new start…let’s begin

Hier thuis zijn we al weer een week in het schoolritme terug gekomen.

Het is weer even wennen om vroeg op te staan en in het donker naar school te rijden.

In januari begint voor mij altijd qua gevoel de dagen weer langer licht te worden maar daar merk ik nu nog niet zoveel van.

new-start-year-2015-blog-shop-villa_meliefste 

 
Letterbanner gekocht bij a little lovely company muurstickers koperkleurige sterren van AU Maison uit de shop van Villa Meliefste.

De vakantie was heerlijk en heel gezellig maar het trekt altijd wel veel energie uit je (4 kids de hele tijd thuis).

Dus vorige week moest ik echt even opruimen, bijtanken en opladen…

Vorige week ben ik veel achter de schermen bezig geweest met het bedenken van mooie styling settings, foto’s maken, nieuwe onderwerpen voor mijn blog bedenken, nieuwe lente/zomercollecties die uitkomen…..weer genoeg ideeën voor een inspirerend 2015!

blog-inspiratie-review-kringloop-diy-wonen-styling-villa_meliefste

Ik hoop je ook komend jaar te inspireren met mijn blog. Binnenkort meer over een mooie korting voor Valentijn…lees er meer over hier op mijn blog.

Fijne week!

 

 

Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.