goud combineren

De kleur die we komend jaar steeds meer zullen gaan zien is de kleur goud.

Okergoud heet de tint die Flexa in haar collectie heeft. Een mooie warme kleur prachtig om te combineren met andere tinten.

In de nieuwe voorjaar en zomercollecties van veel woonmerken zie je de kleur goud veel terugkomen. In accessoires die geheel goud metaal kleurig zijn of een goudkleurig accent hebben.

goud-rose-combinatie-kleur-trend-wonen-styling-2016-trendkleur-flexa-blog-villa_meliefste 

bron: flexa

Met goud kan je prachtige combinaties maken voor in je huis. Goud met wit zorgt voor een fris effect. Goud en grijs zorgt voor een mooie balans waarbij goud net even een glans kan geven aan je interieur. De combinatie goud met de blauwgroene teal kleur die in 2014 de trendkleur was, vind ik zelf erg prachtig. Een mooie warme combinatie.

gouden_dots-goud-confetti-accent-interieur-styling-blog-villa_meliefste 

Deze goudkleurige dots op de muur vind ik heel vrolijk! De gouden stickers zijn van Wallsneedlove. Bij lovelyindeed lees je meer erover hoe je deze dots kan gebruiken bij jouw thuis.

Op Pinterest heb ik een aantal combinaties gemaakt met de kleur goud. Welke kleur combinatie vind jij mooi?

Fijn weekend!

Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.