herfst styling

Het is weer herfst aan het worden.

Buiten wordt het kouder en eerder donker.

Je zit meer binnen in je huis.

Heerlijk om dan eens weer je woonkamer of slaapkamer te veranderen, een andere sfeer te creëren en andere accessoires te gebruiken.

Wat mij opviel op de woonbeurs en wat je ook op andere beurzen veel terug zag komen is de voorkeur voor warme kleuren en tinten.

Okergeel, koper, petrolblauw en cognac zijn veel terugkomende kleuren.

warme-tinten-sfeer-herfst-styling-decoratie-karwei-woonhuis-amsterdam-blog-villa_meliefste

Hierboven zie je een moodboard uit het Karwei huis op de woonbeurs. Veel natuurlijke materialen en kleuren komen erin terug.

Een fel accent (koraalkleur) geeft even wat pit aan het palet. Vaak worden de warme kleuren gecombineerd met grafische prints in zwart-wit en grijs zoals je bij deze kussens ziet.

warm-kleuren-palet-eigen_huis_en_interieur-woonbeurs-blog-villa_meliefste

Op deze foto zie je een aantal trendkleuren gecombineerd. Petrolblauw, aubergine, warmrood gecombineerd met de wat rustigere kleuren als beige, bruin en grijs op de achtergrond. (foto uit het eigen huis en interieur huis op de woonbeurs)

Naast de warme kleuren wordt ook veel gebruik gemaakt van ronde accessoires als tafeltjes, schalen en dienbladen. Gerookt glas zie je veel terugkomen in vazen en lampen.

stylinghoekje-karwei-woonbeurs-villa_meliefste-wonen

In deze leuke styling zie je hoe een zo’n felle kleur, okergeel mooi combineert met de donkere kleuren als grijs, zwart en petrolblauw.

Ik krijg zin in de herfst!

Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.