in4nite

Tijdens ShowUp zag ik deze bijzondere stoel gemaakt door Joris de Groot. De stoel is gemaakt van Colback, een non-woven materiaal geproduceerd door Low&Bonar. Joris de Groot is een van de tien Arnhemse ontwerpers die onder de vlag van In4nite zijn gaan ontwerpen met bijzonder materiaal. Deze stoel is daar een van de ontwerpen van.

in4nite-design-nonwoven-pink-geel-showup-blog-villa_meliefste
colback-design-in4nite-showup-pink-Joris_de_groot-blog-villa_meliefste

Deze stoel stond op het trendplein van ShowUp bij het thema Hypertribe. Door de voortdurende ontdekkingstocht in de digitale wereld hebben we in de fysieke wereld steeds meer behoefte aan interactieve omgevingen en design. Er ontstaat een behoefte aan transparantie en gelaagdheid in materialen. Daar past deze stoel helemaal bij. Het paneel op de achtergrond (zwart witte cirkel) is ontworpen door Rick Tegelaar ook onder de vlag van In4nite en gemaakt van Colback.

return_to_sender-kan-blog-villa_meliefste
showup-design-nonwoven-materialen-blog-villa-meliefste

De roze vaas is van Return to Sender  ook wel een omgekeerde kan. Ik vind hem heel erg leuk. Je hebt de neiging om hem om te draaien. Deze kan is verkrijgbaar in verschillende tinten en in drie verschillende formaten, s-m-l. 

Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.