lichtontwerp woning

INTERIEUR BASIS PAKKET

VOOR WIE?

voor mensen die een huis laten bouwen of verbouwen en die een goed schetsontwerp willen hebben voor de indeling en het lichtplan van hun woning.

Bij de start van de bouw van je woning, komt er gelijk veel op je af. In het begin moeten er veel keuzes worden gemaakt voor de indeling van de woning, lichtpunten en de plaats van keuken en sanitair. Wat willen we precies? Hebben we overal aan gedacht? Wordt ons huis zoals we bedacht hebben?


Door het deskundige advies van Corrie kwamen er nieuwe ideeën en inzichten waardoor wij erg verrast werden. Toch goed om niet alleen op je eigen smaak af te gaan.
Evert en Lynda

keuzes maken...

Je vraagt je af

 • of jij duidelijk genoeg je wensen aan de aannemer/architect hebt doorgegeven.
 • of je woning wel zo wordt zoals jij voor ogen hebt
 • welke keuzes je allemaal moet maken en of je er geen een vergeet
 • of de ene interieurkeuze consequenties heeft voor de andere interieurkeuzes
 • of jij de maximale woonmogelijkheden benut in je nieuwe woning
 • of jij alles goed heb geregeld wat er bij komt kijken en niets vergeten ben
 • waar moet je eigenlijk mee beginnen?
interieur pakket basis scaled

uit ervaring weet ik

dat een interieurexpert inschakelen jou juist veel voorkomende fouten scheelt en dus geld en dus veel kopzorgen!

Ik ben Corrie,

een ervaren en deskundige interieurontwerper die jou helpt keuzes te maken en weet wat jij wil. Zodat jij blij en ontspannen erop kan vertrouwen dat je interieur goed geregeld wordt. Ik heb al veel klanten mogen helpen in het begeleiden van hun interieurontwerp. Van schets tot de afwerking in de details.

Vanuit mijn eigen persoonlijke ervaring en de ervaringen met mijn klanten weet ik wat de belangrijkste knelpunten zijn tijdens een verbouwing of nieuwbouwproces. In de praktijk zag ik dat veel klanten veel tijd kwijt zijn aan het overleggen en afstemmen met verschillende partners tijdens de bouw. Hierdoor raak je snel het overzicht kwijt, worden verkeerde beslissingen genomen en ben je achteraf bezig om fouten te herstellen. 

Samenwerken met mij betekent: 

 • een deskundig advies krijgen
 • een fijne open en heldere communicatie
 • een persoonlijke en enthousiaste projectbegeleiding van jouw interieurontwerp
 • alles uit je woning halen om tot een interieur op maat te komen.
Concept 04 eigenaar

Hoe zou het zijn als

 • jij al je woonwensen helder op papier hebt staan
 • jij weet dat je geen keuzes over het hoofd ziet
 • jij een duidelijke volgorde weet hoe je je interieur moet aanpakken
 • jij kan brainstormen met een expert voor de beste indeling voor je woning

droom gerust even weg

kun jij je er iets bij voorstellen?

Laat mij je dan een INTERIEUR BASIS advies geven voor een goede start van je nieuwbouw woning waar jou wensen en ideeën terugkomen. 


met een interieur basis pakket
maak jij een goede start
met je woning!

Wat is inbegrepen in het pakket INTERIEUR BASIS:

Je krijgt een brainstormsessie met mij als interieurexpert om al je wensen en ideeën en sfeerbeelden helder samen te vatten en op een rij te zetten

Je krijgt een sfeerbord als uitgangspunt voor je interieur

Je krijgt een brainstormsessie met mij als interieurexpert en met de aannemer/architect over de mogelijkheden voor architectonische aanpassingen aan de woning en het lichtplan

Je krijgt een schetsontwerp voor de indeling van de gehele woning

Jij krijgt een schetsontwerp voor het lichtplan voor de gehele woning

interieur basis pakket

HET RESULTAAT?

een goede voorbereiding voor het bouwen van je nieuwe huis

de juiste handvatten krijgen om een goede indeling te maken voor je woning

een lichtadvies wat bij je wensen past

minder keuzestress

focus krijgen op het grote plaatje

Heb je een vraag?

Hoe weet ik of het voor mij geschikt is?

Ga jij een huis laten bouwen of heb je net een nieuwe woning gekocht? Wil jij de basis van je woning goed hebben? Wil je de verdere uitvoering zelf of in combinatie met de aannemer laten doen? Dan is dit BASIS INTERIEUR pakket iets voor jou!

Wie zijn je klanten?

Mijn klanten zijn vaak mensen tussen de 30-50 jaar. Zijn allebei werkzaam. Genieten van het leven en willen ook tijd en energie overhouden voor hun partner, gezin, familie en vrienden. Een fijn huis waar ze kunnen wonen hoe zij dat willen vinden zij belangrijk. 

Heb je een wachtlijst?

Ik werk niet met een wachtlijst. Elk project heeft zijn eigen looptijd. Ik heb een breed netwerk met vakmensen om mij heen die ik kan inschakelen. 

Ik vind het lastig om te bepalen of het de investering waard is?

De investering voor een basis pakket verdien je snel terug doordat je sneller en efficiëntere keuzes kan maken voor je nieuwe woning. Door een expert in te schakelen voorkom je missers, het scheelt je heel veel kopzorgen en je bespaart uiteindelijk geld. 

We wisten niet goed wat we aan moesten met de inrichting van onze 'recht toe recht aan' nieuwbouwwoning. Corrie heeft ons geholpen om eerst helder te krijgen welke sfeer we graag zouden willen creëren. Daarna heeft ze ons een passend advies gegeven voor wat betreft de invulling van de ruimte.
Alied en Jasper

Is dit ook interessant voor jou? Ga je een woning laten bouwen? Wil je een goed lichtplan laten maken voor je huis? Wil je straks voorkomen dat je veel onnodige tijd en kosten kwijt bent aan aanpassingen achteraf? Wil je graag meer helderheid krijgen over de mogelijkheden voor je huis en hierover met een interieurdeskundige kunnen overleggen?

Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.