Particulier

Villa Meliefste is er voor jouw wooninspiratie. Wij kijken met een open blik naar jouw woning en zorgen voor een interieuradvies wat bij jou past.

Niet voor niets is het motto van Villa Meliefste ‘Home reflects your style’.

Tijdens het geven van interieuradvies zijn luisteren, terugkoppelen en toetsen van de wensen en de eisen van de opdrachtgevers belangrijke uitgangspunten.

 

interieuradvies-interieurontwerp-raambekledingsadvies-villa_meliefste-blog

In de stappen van de intake tot en met het opleveren van het eindresultaat geven we de klant een zo breed mogelijk en helder beeld van de mogelijkheden. Graag denken wij een stap verder dan de klant en brengen wij verschillende mogelijkheden bij elkaar!

Zo willen wij ervoor zorgen dat er een ruimte wordt gecreëerd die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en komen we tot een mooi eindresultaat!

Een interieuradvies begint met een kennismaking die vrijblijvend is. In het gesprek wordt gekeken welk advies het beste bij jou situatie past. Op basis daarvan maken we een passende offerte.

Wanneer we verder gaan worden jouw verschillende wensen uitgewerkt.

Wil je graag meer informatie of direct een afspraak plannen? Neem dan contact met ons op. 

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.