foto werkwijze

"Als interieurontwerper is het mijn passie om het beste uit je woning te halen en jou te ontzorgen in het creëren van je ideale woning"

Een bouwbegeleider die de keuken verkeerd intekent, een aannemer die tijdens de verbouwing niet zo goed communiceert waardoor jij het gevoel krijgt achter de feiten aan te lopen. Vragen tijdens de verbouwing die je krijgt, waar je direct een beslissing over moet nemen; als wel of niet een lichtpunt extra laten maken, een muurtje langer maken, de haard iets verplaatsen etc.

Ik heb mijn woning zelf laten bouwen. Wat had ik graag zelf willen weten voordat ik dit traject begon? Wat had mij veel tijd en moeite bespaard? Wat zijn de ontbrekende elementen die een aannemer jou niet biedt?

Ik heb het zelf allemaal meegemaakt en weet waar ik op moet letten om een verbouwing, nieuwbouw of verhuizing zo relaxed mogelijk te laten verlopen! Ik herken het, ik weet het uit ervaring met andere klanten en jij hebt de keuze gemaakt om dit te voorkomen!

Ik ben Corrie Meliefste, een ervaren en deskundige interieurontwerper die jou ontzorgt, keuzes durft te maken en weet wat jij wil. Zodat jij blij en ontspannen erop kan vertrouwen dat je interieur goed geregeld wordt. Ik heb al veel klanten mogen helpen in het begeleiden van hun interieurontwerp. Van schets tot de afwerking in de details.

Vanuit mijn eigen persoonlijke ervaring en de ervaringen met mijn klanten weet ik wat de belangrijkste knelpunten zijn tijdens een verbouwing of nieuwbouwproces. In de praktijk zag ik dat veel klanten veel tijd kwijt zijn aan het overleggen en afstemmen met verschillende partners tijdens de bouw. Hierdoor raak je snel het overzicht kwijt, worden verkeerde beslissingen genomen en ben je achteraf bezig om fouten te herstellen. 

ONTWERPVISIE

Mijn aanpak is erop gericht om zo efficiënt mogelijk met jou tijd om te gaan en één aanspreekpunt te zijn voor jou tijdens de (ver)bouw van je woning. Hierdoor kun jij een woning realiseren met een hoge kwaliteit die ruimte geeft aan hoe jij wilt leven en tegelijk tijd en energie hebben voor je partner, gezin en  alle dingen die belangrijk voor je zijn. 

Ik ontwerp een tijdloos interieur wat een duurzame investering is en waar kwaliteit voorop staat. De luxe zit in de details en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Ik werk met vakmensen voor het realiseren van maatwerk, lichtplannen en het realiseren van verbouw. 

Met Villa Meliefste richt ik mij op interieurontwerp voor verbouw en nieuwbouw, lichtontwerp en projectrealisatie.

Samenwerken met mij betekent: 

  • een deskundig advies krijgen
  • een fijne open en heldere communicatie
  • een persoonlijke en enthousiaste projectbegeleiding van jouw interieurontwerp
  • alles uit je woning halen om tot een interieur op maat te komen.
contact -villa_meliefste-interieuradvies-interieurontwerp

leuk je te onmoeten!

Ik vind het belangrijk om naast het leveren van een mooi interieurontwerp, ook voor je klaar te staan
met advies, persoonlijke aandacht en mee te denken waar nodig.
Ik plan graag een gesprek in zodat we de tijd hebben om te kijken wat je precies nodig hebt en of ik je hierin kan helpen.

wat andere klanten zeggen...

over corrie

Corrie studeerde onderwijskunde aan de Universiteit in Utrecht. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als onderwijsadviseur, volgde zij de opleiding tot interieurontwerper aan de NiA en volgde zij daarna een lichtspecialisatie bij de Lichtschool. 

Zij woont met haar man en 4 dochters in Zwolle. 

In 2020 verscheen een binnenkijker van haar huis in de VTWonen. Wil je de binnenkijker zien, kijk dan hier.

fotocredit Dorieke Fotografie

 
vtwonen-binnenkijker-myhome-interieurontwerp-interieuradvies-blog-inspiratie-villa_meliefste

villameliefste@gmail.com | Villa Meliefste is gevestigd in Zwolle | KvK nr 57935181 | BTW nr NL002020184B97 | NL19RABO0128578742

Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.