over mij

Ik ben Corrie,

Ik begeleid mensen die een huis laten bouwen of gaan verbouwen, op een ontspannend manier naar een woning wat helemaal bij hun past. Ik neem werk voor jou uit handen en zorg ervoor dat jouw woonwensen terugkomen in je huis en interieur. Een totaal concept van schets tot en met de puntjes op de i! 

Ik heb mijn woning zelf laten bouwen. Wat had ik graag zelf willen weten voordat ik dit traject begon? Wat had mij veel tijd en moeite bespaard? Wat zijn de ontbrekende elementen die een aannemer jou niet biedt?

Ik heb het zelf allemaal meegemaakt en weet waar ik op moet letten om een verbouwing, nieuwbouw of verhuizing zo relaxed mogelijk te laten verlopen!

Ik herken het, ik weet het uit ervaring met andere klanten en jij hebt de keuze gemaakt om dit te voorkomen!

WAAROM DOE IK WAT IK DOE?

We herkennen allemaal het gevoel wanneer je een ruimte inloopt of je er prettig voelt of niet. Wat maakt een woning, een hotel of een horeca zaak nu prettig of niet? In elke ruimte zit zoveel potentie, die wil ik eruit halen! 

Ik hou van kunst, design, mooie materialen en kleuren die goed op elkaar zijn afgestemd. Hoe fijn is het om dit te combineren in je eigen huis? 

Waarom zou je gaan voor een huis dat middelmatig is ingericht of niet alles uit de ruimte is gehaald? Het is toch heerlijk om in een woning te leven die past bij jouw wensen en hoe jij wil leven?

Dat is mijn passie waarom ik het werk doe wat ik doe. Ik help jou ook graag aan een woning op maat.

hoe ziet dat eruit?

interieur pakket basis scaled

In het BASIS INTERIEUR pakket gaan we samen brainstormen en ons hoofd helder krijgen. Jullie wensen worden geschetst in een interieurindeling en lichtplan.

De afstemming en realisatie met de architect/aannemer doen jullie zelf. 

verlichting

In het COMFORT INTERIEUR pakket werk ik de woning in 3D beeld verder uit. Kleuren en materialen worden uitgekozen. Het lichtplan wordt verder uitgewerkt voor de aannemer/architect. Er wordt een shoppinglijst gemaakt voor de meubels en accessoires.

De afstemming en realisatie met de architect/aannemer doen jullie zelf. 

 

 

lichte uitstraling interieur

In het LUXE INTERIEUR pakket ben ik de contactpersoon tussen jou en de architect/aannemer. Ideaal als je tijd en energie over wilt houden voor thuis en je werk. We plannen zorgvuldig afstemmingsmomenten in met elkaar. Geen tijd kwijt aan veel kleine overlegmomenten of geregeld met leveranciers.

Eén aanspreekpunt, tijdsbesparing en een ontspannen interieurtraject.

 

doorkijk haard

In het EXCELLENT INTERIEUR pakket ga ik nog een stap verder in het personaliseren van jouw huis en interieur.

Een kunstwerk wat bij jou past en je interieur nog persoonlijker maakt. Een overnachting in een hotel waarna jij de volgende dag je huis binnen stapt wat tot de puntjes is gestyled. Een fotoboek wat het hele bouw en interieurproces van jullie woning vertelt. Dit traject is het meest unieke en speciaal voor jou samengesteld. 

WIE IS...

wie is. scaled

Ik ben Corrie Meliefste, een ervaren en deskundige interieurontwerper die jou werk uit handen neemt, keuzes durft te maken en weet wat jij wil. Zodat jij blij en ontspannen erop kan vertrouwen dat je interieur goed geregeld wordt. Ik heb al veel klanten mogen helpen in het begeleiden van hun interieurontwerp. Van schets tot de afwerking in de details.

Vanuit mijn eigen persoonlijke ervaring en de ervaringen met mijn klanten weet ik wat de belangrijkste knelpunten zijn tijdens een verbouwing of nieuwbouwproces. In de praktijk zag ik dat veel klanten veel tijd kwijt zijn aan het overleggen en afstemmen met verschillende partners tijdens de bouw. Hierdoor raak je snel het overzicht kwijt, worden verkeerde beslissingen genomen en ben je achteraf bezig om fouten te herstellen. 

ONTWERPVISIE

Mijn aanpak is erop gericht om zo efficiënt mogelijk met jou tijd om te gaan en één aanspreekpunt te zijn voor jou tijdens de (ver)bouw van je woning. Hierdoor kun jij een woning realiseren met een hoge kwaliteit die ruimte geeft aan hoe jij wilt leven en tegelijk tijd en energie hebben voor je partner, gezin en  alle dingen die belangrijk voor je zijn. 

Ik ontwerp een tijdloos interieur wat een duurzame investering is en waar kwaliteit voorop staat. De luxe zit in de details en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Ik werk met vakmensen voor het realiseren van maatwerk, lichtplannen en het realiseren van verbouw. 

KERNWAARDEN

COMMUNICATIE

Een fijne open en heldere communicatie is belangrijk. Zo weten wij van elkaar wat nodig is en is er een goede afstemming.

 

kwaliteit

Ik kies liever voor kwaliteit en duurzame keuzes in een interieur dan voor snelle trends. 

 

 

LUXE

De luxe van een interieur zit hem voor mij in interieuroplossingen voor jou op maat gemaakt met mooie materialen.


persoonlijk

Een interieur ontwerpen is persoonlijk en we trekken samen een tijdje met elkaar op. Een goede klik en vertrouwen vind ik dan ook erg belangrijk. 

Wat denk je, Tijd voor een afspraak?

JA, IK WIL SAMEN AAN DE SLAG!

interieurontwerp

wat andere klanten zeggen...

villameliefste@gmail.com | Villa Meliefste is gevestigd in Zwolle | KvK nr 57935181 | BTW nr NL002020184B97 | NL19RABO0128578742

Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.