Projecten

Ben je op zoek naar een interieuradvies, een lichtadvies of een creatief ontwerp voor jouw bedrijf? Villa Meliefste maakt een passend en eigen interieurontwerp voor jouw nieuwbouwwoning, verbouwingsplannen voor je bestaande woning of een mondeling interieuradvies. Hieronder zie je de projecten die Villa Meliefste heeft gedaan voor verschillende klanten. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op en maak vrijblijvend een afspraak! 

Interieurontwerp kantoorruimte

Wens; een indeling maken met kleur en materiaaladvies voor een nieuw te betrekken kantoorverdieping in een karakteristiek kantoorpand. Villa Meliefste heeft eerst geïnventariseerd wat de wensen en eisen zijn van de verschillende gebruikers van de kantoorruimte. Een inspiratieruimte, flexibele meubels en een koffiehoek met loungegedeelte waren een aantal van de wensen. Er zijn verschillende indelingen

Lees verder »

Interieuradvies woonkamer

Wens: een andere zithoek in de keuken en een andere indeling van de woonkamer met een lage inbouwkast. Villa Meliefste heeft een sfeerbord gemaakt wat het uitganspunt is geweest voor de sfeer van de benedenverdieping. Er zijn verschillende indelingsplattegronden gemaakt en er is advies gegeven over meubels, accessoires en materialen en kleuren.

Lees verder »

Interieurontwerp men cave

Wens: een nieuwe indeling maken voor een men cave waarbij ruimte is voor een logeerplek en een relaxhoek passend in de relaxte sfeer van de bewoners. Wens: een nieuwe indeling maken voor een men cave waarbij ruimte is voor een logeerplek en een relaxhoek passend in de relaxte sfeer van de bewoners. Villa Meliefste heeft

Lees verder »

Interieuradvies creatief atelier

Wens: een nieuwe indeling maken voor het creatief atelier aan huis waarbij veel ruimte is voor opbergers, flexibele meubels en een rustige basis. Villa Meliefste werd gevraagd om hiervoor een plan te maken wat de bewoners zelf in eigen tempo kunnen realiseren. Er is een sfeerbord gemaakt wat het uitgangspunt is geweest voor het advies.

Lees verder »
Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.