Projecten

Ben je op zoek naar een interieuradvies, een lichtadvies of een creatief ontwerp voor jouw bedrijf? Villa Meliefste maakt een passend en eigen interieurontwerp voor jouw nieuwbouwwoning, verbouwingsplannen voor je bestaande woning of een mondeling interieuradvies. Hieronder zie je de projecten die Villa Meliefste heeft gedaan voor verschillende klanten. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op en maak vrijblijvend een afspraak! 

verhuizen-nieuwe_woning-interieuradvies-interieur-projecten-villa_meliefste

Interieurontwerp gezinswoning Hattem

Project nieuwe woning Een stel met twee jonge kinderen heeft een nieuwe woning gekocht. Omdat veel meubels niet mee gaan verhuizen en zij een nieuw interieur willen, hebben zij gevraagd om een interieurplan. In het interieurplan moest in ieder geval advies worden gegeven voor kleur en materialen, meubeladvies en een verlichtingsplan. De wens voor hun

Lees verder »
interieuradvies-kleur-styling-wonen-projecten-villa_meliefste

Mondeling interieuradvies

Mondeling interieuradvies In een bestaande woning was de wens een kleur en materialen advies voor de wanden, vloer en accessoires. Er is gekozen voor een nieuwe houten laminaatvloer met een lichte tint en matte uitstraling.  De wanden hebben een vergrijsd groene en linnen tint gekregen. Gekozen is voor de muurverf van VT wonen extra mat.

Lees verder »

Interieuradvies

Wens: advies krijgen over de indeling van de meubels en kleur en materiaal advies voor hun nieuw gekochte huis. Villa Meliefste heeft een indelingsplattegrond gemaakt met daarbij advies over kleur op de wanden en in accessoires. Verder is een detailtekening gemaakt voor een inbouwkast met zitbankje voor de kinderen en een zitbank voor bij de

Lees verder »
mondeling_interieuradvies-interieur-styling-projecten-villa_meliefste

Mondeling interieuradvies

Wens: naar aanleiding van een nieuwe bank en stoel wilden de bewoners een kleur en materiaaladvies voor hun woonkamer. Villa Meliefste heeft 2,5 uur mondeling interieuradvies gegeven. De bewoners hebben advies gekregen voor verf op de wanden en een aantal meubels. Verder is advies geven over nieuwe verlichting boven de eettafel en materiaaladvies voor accessoires.

Lees verder »

Interieurontwerp kantoorruimte

Wens; een indeling maken met kleur en materiaaladvies voor een nieuw te betrekken kantoorverdieping in een karakteristiek kantoorpand. Villa Meliefste heeft eerst geïnventariseerd wat de wensen en eisen zijn van de verschillende gebruikers van de kantoorruimte. Een inspiratieruimte, flexibele meubels en een koffiehoek met loungegedeelte waren een aantal van de wensen. Er zijn verschillende indelingen

Lees verder »

Interieuradvies woonkamer

Wens: een andere zithoek in de keuken en een andere indeling van de woonkamer met een lage inbouwkast. Villa Meliefste heeft een sfeerbord gemaakt wat het uitganspunt is geweest voor de sfeer van de benedenverdieping. Er zijn verschillende indelingsplattegronden gemaakt en er is advies gegeven over meubels, accessoires en materialen en kleuren.

Lees verder »
Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.