Basic interieurtrend

Een van de interieurtrends die je in 2020 veel gaat zien is de basic stijl. In deze interieurtrend heeft je huis een warme jas aan.

Zand, klei en aardewerktinten en natuurlijke materialen spelen de hoofdrol in deze interieurstijl.

Deze stijl is een reactie op ons drukke bestaan om ons heen. Er ontstaat behoefte om je huis een rustpunt te laten zijn. Een plek voor geborgenheid, een warme plaats om te leven, te spelen en te werken.

Hou je van deze stijl dan kies je voor met name natuurlijke materialen. Aardewerk, hout, linnen en andere natuurlijke stoffen.

De vloerkleden en zelfs kamerbreed tapijt komt weer terug en zeker in deze stijl wordt daar veel gebruik van gemaakt!

Een kleine subtiele schittering is er in goud en messing materialen toe te passen in accessoires. Of te kiezen voor een glanzende tegel als accent in de keuken, badkamer of een wandje achter de houtkachel.

moodboard interieurtrend
Basic-interieurtrend-online_interieuradvies-stylingadvies-interieurtrend

Voor deze basic interieurtrend maakte ik een sfeerbord en kleur en materialenbord.

In het sfeerbord zie je een rustige naturelle sfeer terugkomen. Het messing en de terrazzo tegel geven net een accent in het verder rustige palet.

Voor de materialen en de kleuren zie je naast de naturellen en zand en moddertinten ook een aantal warme kleuren. Van Vestingh paint heb ik de kleur silent cinnemon en sensational sand gebruikt in het kleurenpalet voor de warme kleuren. Accessoires van messing geven net een accent en glans in je interieur. 

In samenwerking met Ippys woondeco verzorgde ik een shopavond waarbij deze interieurtrend te zien was in een sfeervolle hoek. Naturellen in aardewerk, houten snijplanken, mooie plaids en opbergmanden in rustige warme tinten. Deze accessoires passen helemaal in deze basic interieurtrend!

Wist je dat je ook tegels in houtlook hebt? Deze tegels geven een warm accent in je huis en passen helemaal binnen de rustige basic interieurtrend.

Hieronder zie je de houten tegels liggen. Erg mooi voor een wandje in je huis als eyecatcher.

Deze tegels haalde ik bij Tegelhuys in Ommen.

Heb jij al een voorkeur voor één van de interieurtrends?  Ga je voor Hotel Chic of Bohemian? Binnenkort laat ik hier de laatste interieurtrend hier zien voor 2020; de minimalistic style.

Dus tot snel!

 

basic interieurtrend
detail interieurtrend basic
natuurlijke materialen
basic interieurstijl
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.