interieurtrends najaar/winter 2019/2020

De herfst en de winter lenen ervoor om meer in ons huis te zijn. Heerlijk om dan je huis ook helemaal in te richten met fijne zitplekken en gezellige hoeken. De interieurtrends laten ons een warm, kleurrijk interieur zien. Met mooie warme tinten. De bruintinten blijven favoriet. Van goud, geel, lichtbruin naar de donkere roodbruine tinten. Gemixt met aardewerk, glaswerk en natuurlijke materialen als rotan en hout geeft dit een warme uitstraling. Ik maakte een herfst moodboard waarin dat warme gevoel wordt weergegeven.

herfst moodboard

Juist in de herfst en winter wanneer je de tuindeuren minder gebruikt, kan je de indeling van de woonkamer eens helemaal omgooien!

Als interieurontwerper geef ik vaak het advies om van de zitplek een warme uitnodigende hoek te maken. Dus schuif die bank eens lekker in het midden van de woonkamer. Of zet hem haaks op de muur. Zet een laag bankje of open kast achter de bank en je creëert zo weer een mooie hoek. 

droogbloemen woontrend 2019/2020
woontrend 2019/2020
slaapkamer trends 2019/2020

Deze slaapkamer laat ook de nieuwe woontrends zien voor het komende seizoen.

De stof van de stoel, het extra plaid op het bed, de velours achtige kussens en het gecapitonneerde beddenhoofd zijn allemaal zachte, volle stoffen die bewerkt zijn. Het mooie behang met de dieptewerking in zijn print en de gebruikte kleuren aubergine, paars en donkerblauw. Dit zijn allemaal elementen die we de komende tijd veel terug gaan zien!

 

Met behulp van mooie accessoires breng je nog meer warmte in je huis. Denk aan een dik vloerkleed, een mix van kussens op de bank. Een lekker plaid in een stoel. Veel accessoires zijn er nu in warme tinten. 

Voor een fotoshoot van een afgerond interieurproject zocht ik wat mooie accessoires bij elkaar bij Ippys woondeco  Wat dacht je van deze woonitems? Baksteen rood of bruin, mosterdgeel, siena rood. Mooie kleuren om je interieur helemaal af te maken!

 

siena kaars warm bruin
wandrek bruinrood
plaid mosterd geel

Binnenkort laat ik je een afgerond interieurproject zien waarbij een gedateerde woning helemaal is veranderd naar een warm, gezellig familiehuis! 

Fijne week allemaal!

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.