KERST KADOBON INTERIEUR

Deze kerst wordt wat anders gevierd als dat we  gewend zijn. Misschien kan niet de hele familie of een grote groep vrienden langs komen. Daarom is het extra leuk om elkaar te verrassen met een mooi kado om te laten weten dat je aan ze denkt! 

Ben je op zoek naar een ideaal cadeau voor iemand die verhuisplannen heeft voor 2021? Of ken je iemand die altijd bezig is met het maken van interieurplannen? Dan is deze kadobon ideaal om weg te geven.

kadobon interieur kerst

kerst kadobon voor een mooi interieur

We hebben speciaal voor de feestdagen twee kadobonnen gemaakt.

Een kadobon interieuradvies waarbij je zelf een waarde invult die je kado wilt geven. Wanneer de bon wordt ingeleverd wordt dit verrekend met de waarde van het interieuradvies.

De andere bon is een cadeaubon voor een mondeling interieuradvies. Daarbij geef je iemand twee uur interieurinspiratie kado. 

Met deze bon komen wij langs op locatie en geven 2 uur advies en tips voor het interieur. Na afloop krijg je een praktisch advies en een moodboard van je interieur in je mailbox.

kadobon interieur kerst
kadobon kerst interieur
kadobon interieur kerst
interieurinspiratie kado

interieurbon

Ken jij wel iemand die je deze kerst kadobon kan geven? Stuur een mail naar villameliefste@gmail.com met je gegevens. Dan sturen wij de bon naar je toe. Voor de betaling krijg je een factuur gemaild. 

Wees er snel bij dan heb je de kerst kadobon interieur op tijd in huis!

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.