kleurinspiratie

Ik ben gek op behang. In mooie prints of kleuren. Heel opvallend of juist rustig. Lekker retro met een druk dessin of felle kleuren.

Met een behang heb je zo een ander effect en sfeer in een ruimte. Het is redelijk makkelijk te doen behalve die stopcontacten of andere scheeflopende muren in een oud huis…

Het enige nadeel vind ik als je het behang zat bent, dat er dan toch wel aardig wat werk zit om het weer eraf te halen, de muur goed schoon te krijgen zonder dat de hele stuc laag meekomt.

Dan is verven eigenlijk nog makkelijker. Je kan een hele wand eenzelfde tint geven maar je kan ook met verf de muur een patroon geven. Zoals deze prachtige wand laat zien.

verf-painting-decorate-pastel-grey-patroon-behang
foto Tia Borgsmidt

Kies een kleurenschema wat dicht bij elkaar past en een ton sur ton effect creëert. Maak met tape een mooi lijnenspel op je wand en inkleuren maar!

Een mooi kleurenschema wat je hiervoor kan gebruiken zijn de kleuren van Mia Colore

kleuren-verf-painting-schema-ton_sur_ton

Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.