Lichtadvies

Aan het begin van de zomer heb ik mij verder geschoold in het geven van lichtadvies, want een lichtadvies bestaat uit meer dan mooie bijpassende lampen adviseren. Welke type verlichting is er, wat past in jouw huis en wat kan nog worden aangepast om de verlichting te verbeteren? 

Welk lumen, lichtbron en bediening van het licht zijn goed om te gebruiken voor in je huis of je tuin? Ook in jou huis waar misschien op één plek twee draadjes uit het plafond komen, zijn de mogelijkheden groter dan je denkt. 

lichtplan-lichtadvies_woning-binthout-hout-verlichting-lampen-keuken-interieuradvies-projecten-villa_meliefste
wallpaper-design-jungle-softgreen-annet_weelink-interieurinspiratie-wonen-blog-villa_meliefste

Naast mijn interieuradvies kan je nu ook bij Villa Meliefste een lichtadvies aanvragen. Ik ben uitgegaan van drie scenario’s. Steek je licht op is een snel mondeling advies. Je woont heel fijn in je huis maar je hebt het idee dat de verlichting nog niet helemaal goed is. Het is ongezellig door teveel en te felle verlichting of juist te donker in je huis. Je wilt graag tips en advies krijgen wat je zelf kan verbeteren. Dan is het steek je licht op advies is een snelle manier om een scan te laten doen van je huidige verlichting. 

Ga je verbouwen in je huis of ga je verhuizen naar een bestaande woning en wil je de verlichting net zo goed aanpakken als je interieur? Dan is het lichtplan een goede keuze. Naast het kiezen van lampen die helemaal passen bij je stijl en de sfeer in je huis, kijken we ook naar de technische kant. In het lichtplan ontvang je alle specificaties en technische details. je krijgt een totaaloverzicht van alle benodigdheden. Het lichtplan kan je uiteindelijk zelf uitvoeren of laten uitvoeren. 

armaturen-lichtplan-lichtontwerp-lichtadvies-woonboerderij-interieurontwerp-villa_meliefste

Wanneer je een huis laat bouwen, je wilt een lichtplan voor de buitenruimte om je huis of je hebt specifieke wensen dan is een lichtadvies op maat passend voor jou. Jouw wensen en ideeën worden geïnventariseerd. We zorgen ervoor dat het lichtplan al tijdens de bouw wordt meegenomen in het ontwerp zodat met al je wensen rekening kan worden gehouden. Je ontvangt een lichtadvies op maat wat zo uitgevoerd kan worden door de aannemer of elektricien. 

Wil je een lichtadvies aanvragen of heb je andere interieurvragen? Je kan altijd een intake plannen (kosteloos) dan kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen!

verlichting foto website
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.