Lichtplan

Ben je op zoek naar een passend lichtadvies wat je huis eindelijk helemaal afmaakt? Dan is dit lichtplan iets voor jou.

Tijdens een intake inventariseren wij je wensen, de mogelijkheden en je budget voor het lichtplan van 1 ruimte (bijvoorbeeld woonkamer met open keuken)*.

We werken een aantal onderdelen voor je uit. Een plattegrond met daarop de lichtpunten ingetekend.

  • Een beschrijving van het type verlichting en de gewenste armatuur.
  • Specificaties van de verlichting, plaatsbepaling en technische details.
  • Een overzicht van alle armaturen, lichtbronnen en andere benodigdheden werken wij voor je uit in een offerte om jou te ontzorgen.
  • Een tussentijdse en eindpresentatie van het lichtplan. 

Prijsindicatie € 632,-*

*afhankelijk van het aantal m2 en de ruimtes. Prijzen zijn excl. BTW. Binnen een straal van 30 min rijden van Zwolle worden geen reiskosten berekend. Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding berekend van € 0,19 per km. 

lichtplan lichtadvies beautysalon

lichtadvies op maat

Ga je een huis laten bouwen, ga je een complete renovatie van je bestaande woning toepassen of wil je een lichtplan voor je tuin maken? Dan past dit lichtadvies op maat het beste bij jou situatie.

Bij dit lichtadvies op maat inventariseren wij jou wensen tijdens een intake. We maken een offerte op maat en wanneer je akkoord gaat gaan we voor je aan de slag.

Uurprijs € 79,-*

*Prijzen zijn excl. BTW. Binnen een straal van 30  min. rijden van Zwolle worden geen reiskosten berekend. Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding berekend van €0,19 per km.

Steek je licht op

Ben je niet tevreden over de verlichting in je huis in de huidige situatie? Wil je graag advies en tips krijgen? Ik kom 2 uur bij je thuis om mondeling lichtadvies te geven. 

We maken een scan van de huidige situatie en je ontvangt verbeterpunten en tips. Ik schets een plattegrond van de ruimte en teken daar de verlichtingspunten in. Je krijgt advies over type armatuur en verlichtingsbronnen om de verlicht in je huis te verbeteren.

Prijs € 158,-*

*Prijzen zijn excl. BTW. Binnen een straal van 30 min rijden rondom Zwolle worden geen reiskosten berekend. Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding berekend van € 0,19 per km. 

lichtplan-lichtadvies_woning-binthout-hout-verlichting-lampen-keuken-interieuradvies-projecten-villa_meliefste

Contact

Heb je nog vragen of wil je direct een afspraak plannen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende intake.

Offerte op maat; uurtarief € 79,- excl. BTW

Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.