I love the lockerkast! -2

Tijdens de zoektocht naar de juiste lockerkast en de juiste kleur om hem te verven, heb ik inspiratie gezocht op Pinterest.

Ik heb er een moodboard voor gemaakt met allerlei voorbeelden van lockerkasten die ik erg mooi vind.

Hier mijn top drie van meest inspirerende plaatjes.

Deze vind ik erg mooi door de spannende mix die ontstaat tussen een fris wit interieur en een hele stoere kast. Een mooie mix in kleuren en materialen.

bron:www.valenciamindfullnessretreat.org
bron:www.valenciamindfullnessretreat.org

Mijn tweede favoriet heeft een keer op de voorkant van VT Wonen gestaan. Hierbij staan al mijn favorieten op een plaatje. Een mooie stoere ijzeren kast, de zwarte stoel, een gladde vloer voor een strak uiterlijk, grafische accenten door de letter. Een hele mooie combinatie!

bron: VT Wonen
bron: VT Wonen

De laatste foto vind ik nu mooi passen in het seizoen. Stoer in de tuin! De kleur van de kast vind ik erg mooi! Handig om een lockerkast buiten te zetten, hij kan wel aardig wat hebben lijkt mij. De kast wordt er alleen maar mooier van! Door de hoogte van de kast past tuingereedschap er prima in. Meer inspiratie voor je tuin vind je op Home and Garden.

lockerkast-tuin-home-garden
bron: www.homeandgarden.nl

 Ik ben benieuwd welke lockerkast jij mooi vind! Of misschien heb je er thuis een staan? In ieder geval veel inspiratieplezier!

 

Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.