nieuw seizoen herfst/winter

September is alweer begonnen.

Ik hoop dat we nog een mooie nazomer gaan krijgen.

Bij het zien van alle mooie nieuwe collecties die binnen komen met veel nieuwe kleuren en prints begint het te kriebelen om mijn huis weer te veranderen. De zomer is heerlijk maar het komende seizoen is ook erg fijn. We zijn meer in huis, de kaarsen gaan eerder aan, tijd voor een nieuw seizoen, een nieuw begin.

Wat gaan we de komende herfst/winter veel zien?

Er is veel aandacht voor bijzondere materialen. Je ziet bijvoorbeeld lampen van gevlochten materiaal, denk aan wol of heel dun ijzer het ziet er stevig uit ziet maar het voelt toch soepel aan.

au_maison-lampen-collectie-interieur-blog-villa_meliefste

De koorden, het knopen zoals je ze ziet bij de macramé hangers zie je nog steeds maar ook het weefkoord is weer helemaal terug!

In de accessoires zie je verschillende lagen terugkomen. Vazen of potten zijn voor een gedeelte met touwen omwikkeld. In de nieuwe collectie van AU Maison zie je een hoes van leer of met een marmer look.

leer-vazen-au_maison-scandinavisch-collectie-interieur-2016-blog-villa_meliefste

Ook het vormen van contrasten in gebruik van materialen zie je terug. De betonnen lampjes in combinatie met kurk. Accessoires van beton gemixt met ander materiaal vaak met een glans accent. Materialen die een zware look hebben maar een lichte feel. Betonnen hanglampen of potten die toch heel licht zijn.

mint-dip-kurk-beton-industrieel-shop-villa_meliefste

Goud, koper en andere glans accenten blijven terug komen in komend seizoen met daarbij meer aandacht voor goud!

Meer hierover binnenkort op mijn blog!

Laat je inspireren op mijn Pinterest bord over de trends voor komend seizoen!

foto’s lamp en vaas AU Maison – foto betonnen lamp CP Collections
Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.