Nieuw seizoen

Ook weer terug van vakantie? Hier is alles weer volop begonnen.

Een nieuw seizoen is weer aangebroken.

IMG_7690

De periode vanaf de zomervakantie tot en met december vind ik zelf altijd heel erg leuk en gezellig. Wooninspiratie komt er aan door verschillende woonbeurzen.

Komende zondag en maandag is er de ShowUp beurs in Amsterdam. Ik ben heel benieuwd welk nieuw aanbod van de woonmerken er te bewonderen is. Dan is er natuurlijk de woonbeurs begin oktober in Amsterdam en de verschillende najaarsbeurzen van de woonmerken die hun nieuwe aanbod laten zien.

IMG_2166

Nieuwe merken, nieuwe woonaccessoires, trends en kleuren die de herfst/winter veel terug te zien zullen zijn. Ik hoop jullie een kijkje hierin mee te geven via mijn blog, Facebook of Instagram.

We zijn ook alweer begonnen met de voorbereidingen voor de herfst/winter editie van de Home Sale.

Kon je de vorige keer er niet bij zijn? Dan moet je zeker deze keer komen! 3 oktober staat hij gepland van 11.00-16.00 uur bij Villa Meliefste thuis (Zwolle). Er zal weer een mooie mix zijn van kleine meubels, serviesgoed, vintage accessoires en nieuwe woonaccessoires uit de shop.

IMG_5385

Meer informatie volgt binnenkort hier op mijn blog en op Facebook.

Maar eerst naar Lille. Het eerste weekend van september ga ik namelijk naar de brocantemarkt in Lille. Ik hoop daar weer veel mooie spullen te kunnen inkopen.

Dus genoeg wooninspiratie voor de komende tijd!

Fijne week!

 

 

Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.