Nieuwe collectie Zuiver Dutchbone

Onlangs was ik bij de presentatie van future living de nieuwe collectie van Zuiver en Dutchbone.

Wat wordt de future living? Welke trends gaan we zien en hoe houden we rekening met de maatschappelijke ontwikkelingen voor milieu in de vormgeving van de nieuwe collecties? Deze vragen kwamen aan bod bij de startpresentatie door Caroline van Velze, eigenaar en art director van Zuiver en Dutchbone. 

Drie trends werden geschetst; a dash of lush, inherited elegance en happy color vibes. Bij dash of colours vind je de roze en nude tinten terug. Voor materialen zijn marmer, beton, emaille en terrazzo veel gebruikte materialen. Macarme, geknoopt touw, prints in de vorm van bloemen, bladeren, strepen horen ook binnen deze trend. 

a dash of lush
dash-lush-zuiver-dutchbone-pink-nude-trends-wonen-blog-villa_meliefste
zuiver-klok-collectie-trends-wonen-woontrends-blog-villa_meliefste

Inherited Elegance is een trend die veel in de nieuwe collectie van Dutchbone terug te zien is. Het gebruik maken van klassieke prints, de sfeer van oude gebouwen, het gebruik van goud, brass en artdeco zijn elementen in deze trend. Diepe rijke kleuren uitgevoerd in aaibare stoffen als velours. 

zuiver-dutchbone-entree-nieuwe_collectie-blog-villa_meliefste
spiegel-dutchbone-zuiver-collectie-wooninspiratie-inherited_elegance-blog-villa_meliefste
velvet touch dutchbone
okergele bank 1

De laatste van de drie trends is de happy colours vibe. Een kleurrijke trend, met gebruik van pop art elementen. Veel prints, felle kleuren en grafische lijnen.Het was een hele leuke inspirerende dag! Veel moois gezien en we gingen met een hele leuke goodiebag naar huis. We mochten een product uit kiezen. Ik heb gekozen voor de cupid tafel van Zuiver. Hij krijgt straks een mooi plekje in ons nieuwe huis. Ik kan niet wachten totdat hij er staat.  

bijzettafel zuiver cupid
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.