Nieuwe week…voorjaarsgroen

Een nieuwe week is weer begonnen!

Hopelijk krijgen we snel van die fijne zonnige dagen als afgelopen zaterdag.

Toen waren we naar het strand gegaan bij Egmond aan Zee.

Wel even een eind rijden vanuit Zwolle. Maar we gingen een kastje ophalen bij familie in Noord-Holland dus dat was goed te combineren met het strand. Ik moet nog even het kastje wat opknappen maar als hij in huis staat komt hij hier wel voorbij!

Altijd heerlijk om even lekker te waaien en schelpen of mooie stukjes hout te zoeken op het strand.

strand-zee-nederland-blog-villa_meliefste

Thuis heb ik ook al wat voorjaar in huis gehaald. Ik heb een aantal hyacinten neergelegd. Ik vind hyacinten altijd heel erg lekker ruiken.

zwart-wit-styling-flowers-blog-villa_meliefste

Op Pinterest zag ik een mooi voorbeeld om de onderkant van de bol van hyacinten in papier te rollen.

Ik heb deze hyacinten in zwart vloeipapier gerold. Straks een mooie combinatie met de witte bloemen als de hyacint uitkomt.

hyacinten-flowers-bloemen-styling-zwart-wit-voorjaar-blog-villa_meliefste

hyacinten-flowers-styling-blog-villa_meliefste

Hier liggen er een aantal gezellig bij elkaar op de schouw. De potloodstrepen op de muur vallen mij nu pas eigenlijk op..tijd om de kwast er weer eens overheen te halen.

hyacint-flowers-bloemen-styling-voorjaar-blog-villa_meliefste

Nu wachten totdat de bloemen uitkomen…

Verder ga ik deze week een workshop chalkbord volgen bij Vanonzetafel. Binnenkort hier meer over op mijn blog. En ik ga foto’s maken bij iemand thuis. Het eindresultaat zie je ook hier op mijn blog, voor nog meer wooninspiratie voor jouw thuis!

En wat ga jij doen? In ieder geval een fijne week gewenst!

 

 

 

Scroll naar top
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.