over villa meliefste

Hi, ik ben Corrie, eigenaar van interieurontwerpbureau Villa Meliefste. Ik geef interieuradvies, lichtadvies en help jou graag als klant in het realiseren van een passend interieur.  Het creëren van ruimte, zichtlijnen in het interieur, mooie details en rijke materialen zijn een aantal kenmerkende aspecten in mijn interieurontwerpen. 

Villa Meliefste is een eenmanszaak maar ik werk regelmatig samen met jonge interieurprofessionals in opleiding. Daarnaast heb ik een uitgebreid netwerk om mij heen van vakmensen voor (ver)bouw en maatwerk.

fotocredit Dorieke Fotografie

 

onafhankelijk interieuradvies villa meliefste

onafhankelijk interieuradvies

Ik maak een interieur passend bij jouw stijl en de sfeer die jij graag wilt dat je huis uitstraalt. Villa Meliefste kan zich verplaatsen in verschillende woonstijlen. Kenmerkend voor mijn stijl van werken is dat ik goed kan luisteren, flexibel ben en met je meedenk. Ik geef een onafhankelijk interieuradvies.

waarom een interieurstylist inschakelen

De voordelen van een interieurstylist inschakelen zijn:

  • het scheelt tijd (al die uren in woonwinkels 🙂 en keuzestress – ik zoek telkens een passend voorstel voor je uit en kom altijd met enkele scenario’s waar je uit kan kiezen;
  • je voorkomt miskopen in het selecteren van meubels, materialen, raambekleding en verlichting; 
  • ik help jullie bij het maken van keuzes in bijvoorbeeld de locaties van lichtpunten in je woning;
  • ik ontzorg je door het opvragen en vergelijken van offertes en indien gewenst het laten realiseren van een maatwerkinterieur

interieurontwerpen

Ik ben werkzaam geweest als onderwijsadviseur en cultuurmakelaar. Mensen inspireren, het beste uit hunzelf halen, verbindingen leggen en kijken naar kansen en mogelijkheden waren kernwaarden in mijn werk.

In 2013 heb ik gekozen om mijn hart te volgen en richtte ik Villa Meliefste op. Het begon met een interieurblog en een webwinkel. Na een studie interieurontwerpen en styling bij de NiA richt ik mij sinds 2018 op het geven van interieuradvies en lichtadvies. Want dat is wat het zo leuk maakt; in al die mooie en bijzondere huizen een eigen sfeer en stijl ontdekken!

interieurinspiratie

Nog steeds inspireer ik mensen, leg ik verbindingen en breid ik mijn netwerk verder uit. Bijzondere mensen, mooie huizen, inspirerende beurzen en merken maken at ik mijn werk met veel passie doe!

Regelmatig volg ik een cursus of zoek ik inspiratie op om mijn vaardigheden uit te breiden en up to date te blijven. 

In mijn vrije tijd hou ik van lezen en unieke woonaccessoires spotten bij tweedehands winkels. De dag begint pas goed met lekkere koffie! Een ideale combi is werken vanuit een mooie en inspirerende koffiebar. Ik hou van het strand om heerlijk uit te waaien met mijn lief en vier dochters!

Benieuwd wat Villa Meliefste voor jouw interieur kan betekenen? Maak dan snel een afspraak. Wij schetsen graag jouw droominterieur! 

PERS

In editie No6 van VT Wonen is een binnenkijker te zien van ons huis en hoe ik het huis heb ingericht. Wil je de binnenkijker zien, kijk dan hier.

fotocredit Dorieke Fotografie

 
vtwonen-binnenkijker-myhome-interieurontwerp-interieuradvies-blog-inspiratie-villa_meliefste
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.