Villa Meliefste

CORRIE MELIEFSTE

Het creëren van ruimte, mooie zichtlijnen in het interieur en bijzondere details en mooie materialen zijn een aantal kenmerkende aspecten van mijn interieurontwerpen.

Elk ontwerp vertelt het verhaal van de klant. Corrie maakt voor elke woning een eigen en tijdloos ontwerp waarin de klant zich in herkent. 

Met haar interieurbureau werkt zij regelmatig samen met jonge interieurprofessionals in opleiding. Daarnaast biedt haar netwerk vakmensen voor (ver)bouw en maatwerk. 

interieurontwerpen

Ik ben werkzaam geweest als onderwijsadviseur en cultuurmakelaar. Mensen inspireren, het beste uit hunzelf halen, verbindingen leggen en kijken naar kansen en mogelijkheden waren kernwaarden in mijn werk.

In 2013 heb ik gekozen om mijn hart te volgen en richtte ik Villa Meliefste op. Het begon met een interieurblog en een webwinkel. Na een studie interieurontwerpen en styling bij de NiA richt ik mij sinds 2018 op het geven van interieuradvies en lichtadvies. Want dat is wat het zo leuk maakt; in al die mooie en bijzondere huizen een eigen sfeer en stijl ontdekken!

interieurinspiratie

Nog steeds inspireer ik mensen, leg ik verbindingen en breid ik mijn netwerk verder uit. Bijzondere mensen, mooie huizen, inspirerende beurzen en merken maken at ik mijn werk met veel passie doe!

Regelmatig volg ik een cursus of zoek ik inspiratie op om mijn vaardigheden uit te breiden en up to date te blijven. 

In mijn vrije tijd hou ik van lezen en unieke woonaccessoires spotten bij tweedehands winkels. De dag begint pas goed met lekkere koffie! Een ideale combi is werken vanuit een mooie en inspirerende koffiebar. Ik hou van het strand om heerlijk uit te waaien met mijn lief en vier dochters!

PERS

In editie No6 van VT Wonen is een binnenkijker te zien van ons huis en hoe ik het huis heb ingericht. Wil je de binnenkijker zien, kijk dan hier.

fotocredit Dorieke Fotografie

 
vtwonen-binnenkijker-myhome-interieurontwerp-interieuradvies-blog-inspiratie-villa_meliefste
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.