over mij

Hi, ik ben Corrie, eigenaar van interieurontwerpbureau Villa Meliefste. Ik geef interieuradvies, lichtadvies en ontzorgen jouw als klant in het realiseren van het interieur. Wij schetsen graag jouw droominterieur. Het creëren van ruimte, zichtlijnen in het interieur, mooie details en rijke materialen zijn een aantal kenmerkende aspecten in mijn interieurontwerpen. 

villa_meliefste-interieurontwerpbureau-lichtadvies-interieuradvies-ontzorgen-droominterieur

interieurontwerpen

Ik ben werkzaam geweest als onderwijsadviseur en cultuurmakelaar. Mensen inspireren, het beste uit hunzelf halen, verbindingen leggen en kijken naar kansen en mogelijkheden waren kernwaarden in mijn werk.

In 2013 heb ik gekozen om mijn hart te volgen en richtte ik Villa Meliefste op. Het begon met een interieurblog en een webwinkel. Na een studie interieurontwerpen en styling bij de NiA richt ik mij sinds 2018 op het geven van interieuradvies en lichtadvies. Want dat is wat het zo leuk maakt; in al die mooie en bijzondere huizen een eigen sfeer en stijl ontdekken!

interieurinspiratie

Nog steeds inspireer ik mensen, leg ik verbindingen en breid ik mijn netwerk verder uit. Bijzondere mensen, mooie huizen, inspirerende beurzen en merken maken at ik mijn werk met veel passie doe!

Regelmatig volg ik een cursus of zoek ik inspiratie op om mijn vaardigheden uit te breiden en up to date te blijven. 

In mijn vrije tijd hou ik van lezen en unieke woonaccessoires spotten bij tweedehands winkels. De dag begint pas goed met lekkere koffie! Een ideale combi is werken vanuit een mooie en inspirerende koffiebar. Ik hou van het strand om heerlijk uit te waaien met mijn lief en vier dochters!

Benieuwd wat Villa Meliefste voor jouw interieur kan betekenen? Maak dan snel een afspraak. Wij schetsen graag jouw droominterieur! 

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.