Over Mij

Hi, ik ben Corrie, interieurontwerper en stylist.

Ik hou ervan om elk huis een eigen sfeer te geven. Oog voor detail vind ik belangrijk. Van een mooi doorleefd meubelstuk gaat mijn hart sneller kloppen!

Interieur en inrichten van ruimtes heeft altijd mijn gehad.

Uiteindelijk koos ik ervoor om mijn hart te volgen en richtte ik Villa Meliefste op in januari 2013. Het begon met een interieurblog en webwinkel waar nieuwe en vintage items werden gecombineerd. Na een studie interieurontwerp en styling bij de NIA richt ik mij met Villa Meliefste op het geven van interieuradvies. Want dat is wat het zo leuk maakt; in al die mooie en bijzondere huizen een eigen sfeer en stijl ontdekken!

Regelmatig volg ik een cursus of zoek ik inspiratie op om mijn vaardigheden uit te breiden en up to date te blijven. Sketch up, Retail styling en verdieping als kleuradviseur zijn daar voorbeelden van.

In mijn vrije tijd hou ik van lezen en unieke woonaccessoires spotten bij tweedehands winkels. De dag begint pas goed met lekkere koffie! Een ideale combi is werken vanuit een mooie en inspirerende koffiebar. Ik hou van het strand om heerlijk uit te waaien met mijn lief en vier dochters!