over mij

Hi, ik ben Corrie, interieurontwerper en stylist.

Het creëren van ruimte, eenvoudige lijnen in een interieur, mooie details en rijke materialen zijn een aantal kenmerkende aspecten in mijn interieurontwerpen. 

Ik ben werkzaam geweest als onderwijsadviseur en cultuurmakelaar. Mensen inspireren, het beste uit hunzelf halen, verbindingen leggen en kijken naar kansen en mogelijkheden waren kernwaarden in mijn werk. In 2013 heb ik gekozen om mijn hart te volgen en richtte ik Villa Meliefste op. Het begon met een interieurblog en een webwinkel waar nieuwe en vintage items werden gecombineerd. Na een studie interieurontwerp en styling bij de NIA richt ik mij sinds 2017 met Villa Meliefste op het geven van interieuradvies. Want dat is wat het zo leuk maakt; in al die mooie en bijzondere huizen een eigen sfeer en stijl ontdekken! En nog steeds inspireer ik mensen, leg ik verbindingen en breid ik mijn netwerk steeds verder uit. Bijzondere mensen, mooie huizen, inspirerende beurzen en merken maken dat ik mijn werk met veel passie doe!

Regelmatig volg ik een cursus of zoek ik inspiratie op om mijn vaardigheden uit te breiden en up to date te blijven. Sketch up, een lichtopleiding en verdieping als kleuradviseur zijn daar voorbeelden van.

In mijn vrije tijd hou ik van lezen en unieke woonaccessoires spotten bij tweedehands winkels. De dag begint pas goed met lekkere koffie! Een ideale combi is werken vanuit een mooie en inspirerende koffiebar. Ik hou van het strand om heerlijk uit te waaien met mijn lief en vier dochters! 

Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.