interieurontwerp woonkamer Zwolle

fris nieuw interieurontwerp Scandinavische woonstijl

Voor een bestaande woning in Zwolle is de wens van de bewoners om een fris nieuw interieurontwerp te maken. Villa Meliefste maakt het interieurontwerp voor de woonkamer. Er komen nieuwe kozijnen en vloerverwarming. Een goed moment om het hele interieur mee te nemen en te vernieuwen. De bewoners willen graag meerdere zitplekken en een nieuwe gashaard als roomdivider in hun woonkamer. De meubels mogen op enkele stukken na worden vervangen. Als uitgangspunt voor het interieurontwerp voor deze woning in Zwolle, maakte Villa Meliefste dit sfeerbord. Natuurlijke materialen, blank hout en neutrale lichte tinten zijn de basis. Een accent van blauw gecombineerd met het hout geeft straks het interieur een frisse nieuwe uitstraling.

interieurontwerp-woonkamer-interieuradvies-Scandinavisch_wonen-villa_meliefste-portfolio

Op dit moment zijn wij bezig met het maken van keuzes. Keuzes voor de type vloer, de gashaard en de definitieve bepaling van de indeling van de woonkamer. Villa Meliefste maakt ook een passend lichtadvies om het nieuwe interieur straks mooi uit te laten komen! Hier is een doorkijk te zien in de woonkamer. De gashaard fungeert als roomdivider en zorgt voor een mooie verdeling in de woonkamer. Van beide kanten is er straks mooi zicht op de haard. Aan de voorkant van de woonkamer is een extra zitplek gecreeërd. Het nieuwe kozijn tot aan de vloer geeft de kamer meer licht en een hele andere look.

 

Scandinavische_woonstijl-fris-nieuw-interieurontwerp-interieuradvies-villa_meliefste-portfolio-woning_Zwolle
maatwerk-kasten-meubels-interieurontwerp-Scandinavische_woonstijl-woonkamer-villa_meliefste

maatwerk

In de woonkamer worden er ook een aantal maatwerk meubels gemaakt. Een bestaande boekenkast op maat komt nog een keer terug in het interieur maar net met een andere touch. De kast krijgt een schuifdeur met houten latten. De schuifdeur geeft de kast een speels effect. De indeling van de kast is opener en geschikt voor het neerzetten van accessoires en andere mooie objecten. In combinatie met een mooie staande vloerlamp wordt deze hoek een mooie blikvanger in het interieur 

Bij de tv komt er ook een maatwerkmeubel. Een blank houten zitbank geeft het interieur een Scandinavisch accent en biedt mogelijkheden als opbergmeubel en als zitbank.

Binnenkort meer over dit mooie interieurproject. Wil je meer van mijn interieurprojecten zien? Bekijk ze hier

 

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.