interieur en keukenontwerp Nijmegen

Voor een karakteristieke woning in Nijmegen maakt Villa Meliefste een totaal interieurontwerp voor de gehele benedenverdieping.

De serre die bij de woning wordt getrokken levert veel extra woonmeters op. Hierdoor kan er een mooie woonkeuken worden gerealiseerd. Villa Meliefste maakt een ontwerp voor de nieuwe keuken. Ook komen er nieuwe meubels, kleuren en raambekleding in de woonkamer. 

scandinavische woonstijl

De woonkamer, hal en keuken krijgen een Scandinavische uitstraling. Een lichte uitstraling, natuurlijke materialen, flexibele zitplekken en een werkplek in de woonkamer zijn de woonwensen van het stel. 

Een voorliefde voor tegels, vergrijsde tinten en een rustige lichte woonsfeer gaat er komen in het nieuwe interieurontwerp.

 

materialenbord woning Nijmegen
moodboard Nijmegen

maatwerk keuken

De serre wordt bij de woning getrokken. Hierdoor ontstaat er veel meer woonruimte en kan de keuken worden uitgebreid. Villa Meliefste gaat een ontwerp maken voor een nieuwe keukenindeling die helemaal past bij de sfeer en woonwensen van de bewoners.

Het project is nog in de ontwerpfase. Eind 2020 start de verbouwing en in het voorjaar 2021 hopen ze de benedenverdieping klaar te hebben. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Volg Villa Meliefste dan op Instagram waar ik je dagelijks meeneem in mijn werk. Ga je zelf ook verbouwen? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

keukenoptie 3 5
keukenoptie 3 3
keukenoptie 1  1
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.