interieuradvies gezinswoning Zwolle

Villa Meliefste heeft een interieuradvies gemaakt voor de indeling en de sfeer en stijl van een gezinswoning in Zwolle. Al voor de verhuizing werd ik gevraagd om met ze mee te denken in het ontwerp. Met een ontwerp vooraf kunnen keuzes voor materialen en meubels makkelijker worden gemaakt.

De wensen voor de inrichting van de benedenverdieping waren: zacht kleurgebruik | opbergruimte | een mooie en praktische indeling van de serre

moodboard-woonsfeer-interieur-gezinswoning-Zwolle-Villa-Meliefste

In dit moodboard zie je goed de rustige pastel achtige tinten terugkomen. Een nude tint gecombineerd met licht vergrijsd groen. Het gebruik van natuurlijke materialen als hout, kurk en linnen.

Stalen accenten in het gebruik van de meubels als open kasten. Bloemen en houten meubels zijn ook favoriet. Met dit moodboard zijn we verder gegaan voor het maken van een indeling van de plattegrond. 


indelingsplattegrond-interieuradvies-verhuizen-Zwolle-zachte_kleuren-kindvriendelijk-Villa_Meliefste

In de woonkamer komt er een rechte bank met een losse fauteuil in de zithoek. Naast de ingebouwde haard kunnen er planken worden gemaakt voor accessoires. 

Bij de eettafel was de wens van de bewoners een zitbankje wat net iets langer doorloopt dan de eettafel. Eventueel kunnen er lades onder worden gemaakt voor het opbergen van speelgoed of andere spullen.

Tussen de woonkamer en de serre geven stalen deuren een scheiding tussen de twee verschillende ruimtes.

In de keuken komt er een hoge bartafel met twee krukken als extra ontbijtplekje voor in de ochtend. 

maatwerk opbergmeubel

In de serre is ruimte voor de kinderen om te spelen. Over de gehele wand komen er kasten met een zitbankje. Een zachte kleur komt als een lambrisering in het zitbankje. Een leuke plek om te lezen of lekker te zitten!

Een makkelijke manier voor meubels op maat is een bestaande kastinhoud te plaatsen en door een timmerman fronten op maat te laten maken. Zo kan je de kast qua afwerking naar je eigen wensen laten maken. 

Bij de eettafel was in eerste instantie de ingebouwde haard gepland. Deze is echter verplaatst naar de zithoek. Bij de eettafel geeft een houten bank een makkelijke flexibele zitplek voor extra gasten. 

Als accessoires geven de stalen kastjes aan de wand een leuk accent en een handig opbergplekje. 

Hebben jullie ook verhuisplannen en wil je graag voordat je gaat verhuizen een passend interieuradvies? Maak dan een een afspraak om jullie wensen te bespreken. 

maatwerk-speelplek-opbergruimte-zitbankje-interieuradvies-Zwolle-Villa_Meliefste
binnenkijker-gezinswoning-Zwolle-kleuradvies-interieurontwerp-villa_meliefste
interieurontwerp-indeling-verhuizen-woning-Zwolle-villa_meliefste
kleuradvies-pastel-woning-Zwolle-villa_meliefste
eethoek-ronde_tafel-pastel_tinten
eettafel-roze-pastel-interieur-villa_meliefste
maatwerk-kastenwand-speelhoek-indelingsplattegrond-verhuizing-villa_meliefste
speelkamer-maatwerk-kast_op_maat-villa_meliefste
IMG 2455
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.