een passend interieur

Een passend interieur voor je nieuwe woning waarbij meubels, materialen en kleuren op elkaar zijn afgestemd. Hoe richt je je nieuwe woning goed in wanneer je een compleet nieuw interieur nodig hebt? Wat past bij elkaar, hoe laat je je favoriete woonsfeer in je huis zien en welke kleuren en materialen passen hierbij? 

De hulp van Villa Meliefste werd ingeschakeld om te komen tot een interieurontwerp waarbij de bewoners zich herkennen in de sfeer en de stijl en zij zich snel op hun nieuwe plek gaan thuisvoelen. 

sfeerbord interieurontwerp woning Ommen

sfeerbord natuurlijk en scandinavisch

De wensen van de bewoners voor hun nieuwe woning zijn: buiten naar binnen halen, verrassende elementen in het interieur, warmte, natuurlijke materialen en groen.

De woonkamer en de eetkamer hebben prachtige grote ramen met zicht op de tuin en de groene omgeving. Bij de indeling van de ruimtes kijken we hoe de zichtlijnen naar buiten toe kunnen blijven . Groene elementen met planten en bloemen krijgen een plek in het interieur. Er zijn een aantal opvallende houten zitelementen getekend in het ontwerp waardoor het stel straks heerlijk kan genieten van de natuur. 

Voor elke ruimte maakt Villa Meliefste een sfeerbeeld. Hierin wordt een interieurbeeld vertaald naar kleuren en materialen. Voor twee grote raampartijen komt er een zitbank van licht hout. Deze zitbank verbergt de radiator en zorgt op een mooie manier voor het benutten van de ruimte. 

De woonkamer blijft licht en Scandinavisch van sfeer. Vergrijsd groen, naturellen, linnen en licht hout vormen de basis. 

Scandinavische sfeer woonkamer

warme en spicy accenten

een passend interieur

Vanuit de woonkamer loop je zo door in de eetkamer. In de eetkamer wordt een statement gemaakt met een diepe donker groene kleur en een tropisch behang. Ook hier komt een houten zitbank in het raamkozijn. Een lichte houten ovale tafel geeft zachtere lijnen in de ruimte. Vanuit de woonkamer gezien gaat het vergrijsde groen over in een donkere warme groen op de wanden. 

een interieur wat bij jou past

Dit project is nog in ontwikkeling. Op dit moment zijn we bezig met het maken van keuzes voor de vloer. In een 3D ontwerp werken we meubels en raambekleding verder af.  Voordat de sleutel is ontvangen, hebben de mensen een interieurplan klaar en kunnen ze straks zo gaan beginnen. Dus wordt vervolgd. 

Gaan jullie ook verhuizen of verbouwen? Ervaar de voordelen van het maken van een interieurontwerp door Villa Meliefste. Wij ontzorgen jou in het keuzeproces, het scheelt tijd en bespaart geld door het voorkomen van miskopen. Maak een afspraak voor jouw interieurontwerp. 

 

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.