interieuradvies woning zwolle

Villa Meliefste is gevraagd om een passend interieuradvies geven voor een woning in Zwolle. Het huis heeft veel karakteristieke mooie details. De woning is volledig verbouwd. Nu het interieur nog up-to-date maken! Villa Meliefste maakte een plattegrondindeling, een meubeladvies en raambekledingsadvies voor de begane grond en de master bedroom.

De woning staat op een markante plek en heeft van zichzelf al veel sfeer en uitstraling. De basis van de woning is al goed. Op de begane grond ligt een mooie houten visgraat vloer en grote tegels in de keuken. De materialen die de voorkeur hebben van de bewoners is hout, staal en olijfgroen.

sfeerbord interieuradvies

De sfeer en de inrichting van de benedenverdieping moet een warm familiehuis zijn, materialen die tegen een stootje kunnen, mooie details, een flexibele indeling en genoeg opbergruimte op een manier manier. Als uitgangspunt hebben we dit sfeerbord gemaakt. 

In dit sfeerbord komt terug: een groene oase in huis met een rustige plek om te zitten | eenvoudige vormen | rijke kleuren | oog voor detail | leefbaar huis met kinderen.

In het kleur en materialenbord zie je de olijfkleuren terugkomen gecombineerd met donkerbruin/cognac en donkerblauw/staalgrijs. Het warme hout komt terug in de maatwerkmeubels. 

sfeerbord interieuradvies
kleur en materialenadvies woning

plattegrond indeling

De benedenverdieping van deze vrijstaande woning biedt mogelijkheden voor een indeling om te relaxen, een zithoek en ruimte voor de kinderen om te spelen. Het huis heeft een prachtige erker met een mooie raamverdeling en zicht op de stadsgracht. Aan de zijkant van de woonkamer is een kleine serre waar de kinderen kunnen spelen en werken. Er is een mooie stalen deur met glas naar de hal gemaakt. Hierdoor wordt de hal bij de leefruimte betrokken. Een wens van de bewoners is om in de hal genoeg opbergruimte te creëren die ook mooi is om te zien. 

In de woonkamer moet er een maatwerkmeubel worden ontworpen waar tv, boeken, accessoires en andere mooie spullen kunnen worden neergezet. In de serre komt er een maatwerkkast voor speelgoed, kinderboeken en een plek voor de computer. 

interieuradvies woning Zwolle

stylingadvies slaapkamer

Voor de ouder slaapkamer maakten we dit sfeerbord. De slaapkamer moet een oase van rust zijn. De ruimte is niet heel groot dus er moet slim worden omgegaan met opbergmeubels en functies. Er is een mooie kastenwand met oude paneeldeuren in de kleur olijfgroen aanwezig. Er zijn openslaande deuren naar het balkon. De basis blijft licht en naturel. Achter het bed komt een houten lattenwand die zorgt voor een warm accent. Tegenover het bed komt een zwevend wandmeubel met opbergmogelijkheden dicht en open en ruimte voor een tv. 

sfeerbord slaapkamer

maatwerk interieur

In de woonkamer is er een boekenkast op maat getekend. De transparante schuifdeur biedt de mogelijkheid om te kast deels open of dicht te houden.

In de serre zijn er twee kasten op maat getekend voor het opbergen van speelgoed en een kleine werkplek voor een laptop.

Voor de hal biedt de ontworpen kast een mooie manier om spullen op te bergen en is tegelijkertijd een blikvanger in de entree van de woning. 

boekenkast woonkamer                                                             kasten serre                                                                                          halkast

maatwerk boekenkast woonkamer
kasten serre maatwerk interieuradvies
halkast opbergruimte maatwerk

Het interieurplan is ontvangen en de bewoners gaan de uitvoering zelf realiseren. Het eindresultaat zal ik hier delen. 

Wil je eerdere gerealiseerde projecten zien? Bekijk ze hier.

Ben je enthousiast geworden voor je eigen huis? Maak dan snel een afspraak om jou wensen te bespreken. 

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.