interieuradvies woonboerderij epe

Een woonboerderij in Epe krijgt een verfrissend nieuw interieur. Aanleiding is de aanschaf van een nieuwe bank en een opfrissing van het interieur. De kinderen zijn groter geworden en de wensen voor een passend interieur zijn veranderd. De bewoners durven een kleurstatement te maken in hun woning. Blauw en groentinten zijn favoriet. De nieuwe hoekbank heeft een lichte groen/blauwe tint. Hiermee is rekening gehouden. In het advies zijn de blauwe en groene kleuren gecombineerd met het warme van hout en bruintinten. 

Dit zie je ook terugkomen in het sfeerbord. Met het prachtige weidse uitzicht wat deze woning heeft, hebben we rekening gehouden met de indeling en type meubels. 

Er komt een mooie zitbank bij het raam bij de eettafel om nog meer te kunnen genieten van het weidse uitzicht. De bank wordt anders neergezet in de ruimte. De zithoek wordt wat meer afgebakend en intiemer gemaakt. De hal krijgt een kleurstatement en genoeg opbergruimte voor alle losse spullen. Zo wordt de hal een mooie entree en blikvanger van de woning. 

sfeerbord interieuradvies boerderij

indelingsplattegrond

nieuwe indeling woonkamer

indeling zitgedeelte

In het zitgedeelte wordt de bank in de hoek gezet met zicht naar buiten. De muur wordt verlengd door middel van een kast op maat. Deze kast loopt tot aan het plafond. Aan de ene kant biedt deze kast ruimte voor een tv en aan de andere kant opbergruimte. Erboven planken met doorkijk voor een luchtig effect.

De bank is gekozen in een mintgroen/blauwe tint. Erachter komt in de hoek wat doorloopt tot de nieuwe kast het warme textielbehang van le Noir&Blanc. Textielbehang zorgt voor een betere akoestiek in een ruimte. Dat was ook een van de wensen van de bewoners. 

nieuw interieur

indeling eethoek

indeling ontwerp eetkamer woning

Voor in de eethoek is gekozen voor een ovale eettafel. Deze geeft meer ruimte in de kamer en je kan er makkelijk met meer mensen aan schuiven. Onder het raam komt er een zitbank wat doorloopt tot het muurtje van de keuken. Een radiator wordt weggewerkt achter een lambrisering van houten latten. Ook dit is weer een warm effect in deze hoek. Op de wand komt de kleur Mild Ocean van Flexa. Het warmte hout en de blauwe kleur zorgt voor een mooie combinatie tussen warm en koel.

blikvanger in de hal

In de hal krijgt een van de wanden van vloer tot plafond een kleuraccent wat zorgt voor een prachtige blikvanger! De kleur Full Aqua van Flexa is een stevige warm blauwe tint. De deuren naar de woonkamer toe krijgen een zwarte staalkleur, raafzwart van Histor

Een grote ronde spiegel reflecteert het licht mooi en geeft een ruimtelijk effect in de hal. Opbergkasten voor schoenen en jassen zorgen voor een opgeruimd effect. 

hal woning indeling

De bewoners gaan zelf met het interieuradvies aan de slag. Zij hebben met dit plan een duidelijk beeld gekregen wat zij moeten doen om hun interieur op te frissen! 

Wil je zelf ook je interieur opfrissen en wil je zelf de realisatie van het interieurproject oppakken. Laat Villa Meliefste een passend ontwerp maken wat jij zo kan uitvoeren! Maak snel een afspraak met ons. 

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.