authentieke woning interieuradvies

Een woning uit de jaren 20 wordt flink uitgebouwd. Hierdoor ontstaat er ruimte voor een compleet andere keukenindeling. Maar deze verbouwing leidt ook tot andere ontwikkelingen in het interieur. Want er komt een nieuwe vloer met vloerverwarming. De meubels mogen op enkele stukken na worden vervangen. De raambekleding wordt vervangen. Villa Meliefste is gevraagd om mee te denken en een nieuw interieurontwerp te maken passend bij de sfeer en de stijl van deze mooie woning. 

interieuradvies-zwolle-interieurontwerp-authentieke_woning

Wij zijn op dit moment volop bezig met het interieurontwerp proces. Wat willen we houden aan de indeling en wat verbeteren? Er komen veel keuzes en beslismomenten bij kijken. Villa Meliefste laat zien wat er mogelijk is, bewaakt het proces en geeft richting aan dit hele interieurtraject.

Om alvast een indruk te geven van de sfeer en stijl van het nieuwe interieur is dit sfeerbord gemaakt. 

Kernwoorden voor dit sfeerbord als uitgangspunt zijn: lichte tinten, linnenlook, grijzen, warmte, eettafel als centraal punt en het afbakenen van de verschillende functies in een ruimte.

Hiermee gaan we de komende tijd verder om dit vorm te geven!

Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.