authentieke woning interieuradvies

Een nieuw interieurontwerp voor een authentieke woning in Zwolle. De woning wordt flink uitgebouwd. Een nieuw interieur past Hierdoor ontstaat er ruimte voor een nieuw interieur. De keuken heeft een andere indeling. Maar niet alleen de keuken veranderd maar het hele interieur op de begane grond wordt aangepakt.

Onderdelen van het interieuradvies zijn: een nieuwe vloer, een meubeladvies. Gordijnen die passen bij de sfeer en stijl van het huis. Een goed lichtplan wat past bij de verschillende functies in de woonkamer. 

Villa Meliefste is gevraagd om mee te denken en een nieuw interieurontwerp te maken passend bij de sfeer en de stijl van deze mooie authentieke woning in Zwolle.  

keuzes interieurontwerp

interieuradvies-zwolle-interieurontwerp-authentieke_woning

Wij zijn op dit moment volop bezig met het interieurontwerp proces. Op veel momenten maak je een keuze voor een nieuw interieur. Welke meubels blijven en welke vervangen we? Welke interieur indeling werkt goed en wat kan er verbeterd worden? Hoe creëer je meer rust in je interieur? Wat past bij elkaar met kleur, sfeer en uitstraling? Villa Meliefste laat zien wat er allemaal mogelijk is. Wij helpen om een mooi interieurontwerp te maken! 

Wij bewaken het proces en de keuzes die moeten worden gemaakt. 

 

sfeerbord interieurstijl

Om alvast een indruk te geven van de sfeer en stijl van het nieuwe interieur is er een sfeerbord gemaakt. Dit is voor ons het uitgangspunt van waaruit wij keuzes maken voor een passend interieurontwerp.

Kernwoorden voor dit sfeerbord zijn: lichte tinten, linnenlook, grijzen, warmte, eettafel als centraal punt en het afbakenen van de verschillende functies in een ruimte.

Een aantal maatwerk oplossingen passen in het interieurontwerp. Er komt een rustige zithoek om met elkaar te genieten bij de nieuwe haard. Maar ook een gezellige leesplek voor met z’n tweeën. En een uitnodigende werkplek die toch in verbinding staat met de woonkamer. 

Villa Meliefste ontzorgt de klant in het interieurontwerp proces. Het maken van een voorselectie en het opvragen van offertes scheelt tijd en keuzestress. De klant kiest uit een aantal opties die allemaal goed aansluiten bij hun wensen. 

De komende tijd werken wij verder aan dit interieurontwerp samen met de klant. 

Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.