projectinrichting kantoor

Voor een coachingsruimte in Zwolle heeft Villa Meliefste een interieurontwerp gemaakt. De ruimte waar het om ging moet warmte en geborgenheid uitstralen maar ook een professionele uitstraling hebben.

De wensen die in het interieurontwerp terug moeten komen waren: genoeg opbergruimte voor archief, boeken en accessoires | voldoende werkruimte | een plek om mensen te ontvangen.

Warmte, luchtigheid, de ruimte groter laten lijken, overzichtelijkheid zijn begrippen die terug moeten komen bij de inrichting van de kamer. 

In dit interieuradvies voor de coachingsruimte, is er een sfeerbord als uitgangspunt gemaakt. Dit sfeerbord is vertaald in een moodboard van meubels, accessoires en materialen. Er is een indeling van de ruimte gemaakt hoe deze het beste tot zijn recht komt. 

projectinrichting-kantoor-zwolle-villa_meliefste-interieuradvies-interieurontwerp
sfeerbord-meubels-acccessoires-villa_meliefste

kastenwand

Een wens was een kastenwand waar genoeg opbergruimte werd gecreëerd. Hiervoor zijn drie verschillende opties uitgewerkt waar de klant een keuze in heeft gemaakt. 

Er is een lichtadvies gegeven met verlichtingsarmaturen en plaatsaanduiding. Voor de meubels en accessoires is er een overzicht gemaakt welke het beste geschikt zijn. 

 

interieuradvies-kantoor-indelingsplan-villa_meliefste
meubeladvies-lichtadvies-kleuradvies-villa_meliefste

kleuradvies

De ruimte heeft een donkere vloerbedekking. Deze vloerbedekking moet blijven. De wanden van de ruimte zijn wit. Vaak wordt gedacht dat witte muren de ruimte zo rustig en zo licht mogelijk maakt. Hier zorgde de donkere vloerbedekking voor een hard contrast met de witte muren. Door te kiezen voor een lichte warme tint voor alle wanden, blijft de ruimte rustig. De kleur Gentle Umber van Flexa is een zachte lichte tint die zorgt voor een minder hard contrast met de vloer.

Een lichte houten tafel zorgt voor een Scandinavisch accent. De lamp van Umage boven het bureau geeft mooi diffuus maar wel voldoende licht om goed te kunnen werken. Het wandsysteem van DockFour is praktisch, functioneel en zorgt ook voor wat kleur.

refresh interieur

Een andere kleur op de wand, een goede indeling van de ruimte en passende accessoires maken een verschil. Deze werkplek is veranderd in een fijne ruimte waar het goed werken is.

Wanneer jij ook een refresh van je werkplek wilt creeëren maak dan een afspraak om jouw wensen te bespreken.  

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.