interieuradvies nieuwe woning

Een stel met twee jonge kinderen heeft een nieuwe woning gekocht in Hattem. Zij willen voor hun nieuwe gezinswoning een goed interieurontwerp krijgen. Hoe kan de benedenverdieping goed worden ingericht? Welke meubels passen goed bij elkaar. Welke kleuren en materialen passen bij hun stijl?

De wensen voor hun nieuwe woning is een praktisch en kindvriendelijke inrichting. Het gebruik van stoere en natuurlijke materialen. Hout als materiaal voor meubels en  blauw en groentinten zijn favoriet. 

 

verhuizen-nieuwe_woning-interieuradvies-interieur-projecten-villa_meliefste

kleur en meubeladvies

Van de benedenverdieping maakten we een plattegrond met indeling. In de keuken komt er een zitbankje op maat bij de eettafel. Met handige opberglades voor speelgoed voor de kids.

De lange wand die doorloopt vanuit de keuken naar de woonkamer krijgt een lambrizering in een donkerblauwe kleur. In het zitgedeelte krijgt ook de wand met de tv een donkere blauwe kleur. Hier loopt de kleur door tot aan het plafond. Voor deze gekleurde wand komt er een lange zitbank waar twee kinderstoeltjes aan kunnen worden geschoven. Onder de zitbank passen opberglades voor speelgoed. 

De hal is heel ruim en daar komt er een speelbankje met opberglades en een kast voor het kinderspeelgoed. Als afbakening in de hal van de kinderhoek komt er een vintage blauwe kleur als accent.


kleuradvies-meubeladvies-interieurontwerp-nieuwe_woning-Hattem-villa_meliefste
verlichtingsplan-interieurontwerp-nieuwe_woning-Hattem-villa_meliefste

verlichting

Voor de woonkamer, keuken en de hal is er ook een verlichtingsadvies gegeven. Voor de donkere wand bij de bank is het mooi om een messingkleurige lamp te hangen. Dit hanglampje valt door het glanzende materiaal op tegen de donkere wand en geeft net een leuk accent. 

Op de lange zitbank bij de tv komt een sfeerlamp met gerookt glas. Het leuke lamp huisje is bedoeld voor in de kinderhoek in de gang. 

De bewoners gaan zelf aan de slag met het interieuradvies voor hun nieuwe woning in Hattem. Fijn om voor je verhuizing de kleuren en meubels samen te stellen voor je nieuwe woning. Dan maak je deze keuzes op tijd en dat scheelt straks tijd en stress tijdens de verhuizing.

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.