interieurontwerp jaren 30 w0ning amersfoort

Een prachtig vrijstaande jaren 30 woning in Amersfoort krijgt een nieuw en eigentijds interieurontwerp. De sfeer en uitstraling van de woning blijft behouden maar het totale interieur wordt naar nu getrokken. Oog voor detail, een voorliefde voor design en een prettige leefsfeer en akoestiek komen terug in het ontwerp. 

totaal interieurplan

Villa Meliefste maakt een totaal interieurplan voor het gehele huis.

Voor de benedenverdieping wordt er een meubeladvies, raambekleding en lichtadvies gegeven. Voor de bovenverdiepingen worden er per ruimte een sfeerbord en indeling en meubeladvies gegeven. 

Dit project is nog in de ontwerpfase. De sfeer en de indeling van de woning is bepaald. Momenteel wordt het meubeladvies en de raambekleding gemaakt.

Begin 2021 staat de realisatie van het interieurplan gepland. Met het interieuradvies gaat de verhuizing soepel verlopen!

Blijf op de hoogte via Instagram van mijn interieurprojecten. Ga je zelf ook verhuizen of een nieuwe woning bouwen? Vraag een interieuradvies aan. Hiermee haal je alles uit je nieuwe woning, het scheelt je tijd en je voorkomt miskopen! Wij adviseren je graag. 

sfeerbord jaren 30 woning
plattegrond interieur begane grond
sfeerbord ouderslaapkamer
Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.