Interieurontwerp jaren 50 woning

Villa Meliefste is gevraagd om mee te denken en een nieuw interieurontwerp te maken voor de beneden verdieping van een authentieke woning in Zwolle. De woning wordt flink uitgebouwd. Hierdoor ontstaat er ruimte voor een nieuw interieur. De keuken krijgt een andere indeling, maar ook een nieuwe vloer, andere meubels en nieuwe raambekleding. Er wordt een lichtplan gemaakt wat past bij de nieuwe indeling van de begane grond. Zo krijgt deze authentieke woning een nieuw jasje!

sfeerbord interieurstijl

interieuradvies jaren 50 woning Zwolle

De wensen van de bewoners zijn: lichte tinten, linnenlook, grijstinten, warmte, de eettafel als belangrijk punt in het huis en rust in het interieur. 

Dit sfeerbord is ons uitgangspunt voor een passend interieurontwerp van deze woning in Zwolle waarin alle wensen van de bewoners terugkomen. 

interieurontwerp

Een aantal maatwerk oplossingen passen in het interieurontwerp. Een rustige zithoek om met elkaar te genieten bij de nieuwe haard. Maar ook een gezellige leesplek voor met z’n tweeën. En een uitnodigende werkplek die toch in verbinding staat met de woonkamer. 

Villa Meliefste ontzorgt de klant in het interieurontwerp proces. Het maken van een voorselectie en het opvragen van offertes scheelt tijd en keuzestress. De klant kiest uit een aantal opties die allemaal goed aansluiten bij hun wensen. 

plattegrond interieuradvies
interieurontwerp jaren 50 woning Zwolle

Indeling benedenverdieping

De benedenverdieping van deze woning krijgt een uitbouw. De keuken krijgt een nieuwe indeling. Er komen nieuwe kozijnen aan de tuinkant en een scheidingswand tussen de woonkamer en de keuken.

De woonkamer en de werkkamer krijgen een visgraatvloer en in de keuken en de bijkeuken een grote tegel in betonlook. 

maatwerk kast werkkamer
maatwerk wandmeubel

maatwerk

In de werkkamer komt er een kast op maat. Van vloer tot plafond met houten accenten. Het houten blad in de kast loopt door in een bureau. Zo wordt er een rustig beeld en genoeg werkruimte gecreëerd.

In de woonkamer komt over de gehele wand een meubel op maat wat verschillende functies heeft. Er zit een boekenkast in voor bij de leesplek en er een geïntegreerde tv met plek voor accessoires erboven. Als verbindend element is de houten zitbank die van voor naar achter doorloopt. Zo wordt er rust gecreëerd in het interieur en worden de verschillende functies afgebakend van elkaar.

Binnenkort start de verbouwing! Tijdens de verbouwing stemmen we af met de uitvoerende aannemer voor het realiseren van het lichtplan en het maatwerk. Wanneer het zover is, zal ik het eindresultaat laten zien! Benieuwd naar de andere interieurprojecten? Bekijk ze hier Wil jij ook een passend interieurontwerp voor jouw woning maak dan vrijblijvend een afspraak

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.