projectinrichting kantoor

Voor een coachings en mediation bedrijf heeft Villa Meliefste een interieurontwerp gemaakt.

De ruimte waar het om ging moet warmte en geborgenheid uitstralen maar ook een professionele uitstraling hebben.

De wensen die in het interieurontwerp terug moeten komen waren: genoeg opbergruimte voor archief, boeken en accessoires | voldoende werkruimte | een plek om mensen te ontvangen.

Warmte, luchtigheid, de ruimte groter laten lijken, overzichtelijkheid zijn begrippen die terug moeten komen bij de inrichting van de kamer. 

In dit interieuradvies is er een sfeerbord als uitgangspunt gemaakt. Dit sfeerbord is vertaald in een moodboard van meubels, accessoires en materialen. Er is een indeling van de ruimte gemaakt hoe deze het beste tot zijn recht komt. 

 

projectinrichting-kantoor-zwolle-villa_meliefste-interieuradvies-interieurontwerp
noodboard-inrichting-projectinrichting-kantoor-zwolle-interieuradvies-interieurontwerp-villa-meliefste

Een wens was een kastenwand waar genoeg opbergruimte werd gecreëerd. Hiervoor zijn drie verschillende opties uitgewerkt waar de klant een keuze in heeft gemaakt. 

Er is een lichtadvies gegeven met verlichtingsarmaturen en plaatsaanduiding. Voor de meubels en accessoires is er een overzicht gemaakt welke het beste geschikt zijn. 

 

projectinrichting-interieurontwerp-kantoor-zwolle-interieuradvies-villa-meliefste
indelingplattegrond-interieuradvies-interieurontwerp-villa-meliefste-kantoorinrichting-zwolle
Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.