Interieurontwerp kantoor Utrecht

Voor een kantoor in Utrecht maakt Villa Meliefste een interieurontwerp. Het kantoor is gevestigd op de bovenste verdieping in een oud grachtenpand. Er is een grote ruimte waar verschillende functies een plek moeten krijgen. Een keukenblok, koffiehoek, een ruimte om te flexwerken en een open werkruimte. Daarnaast is er een andere ruimte die als inspiratieruimte moet fungeren. Ook moet de indeling flexibel zijn om ook met twee of drietallen goed te kunnen werken.

sfeerbord-kantoor-inrichting-interieurontwerp-Villa_Meliefste

sfeerbord kantoorruimte

Voor deze kantoorruimte werd er een sfeerbord gemaakt als uitgangspunt voor het interieurontwerp. Het samen werken, elkaar ontmoeten is belangrijk om terug te laten komen in het ontwerp. Een goede koffiehoek, een inspirerende werkruimte zijn belangrijke aspecten. Maar ook flexibiliteit, makkelijk een werkruimte anders kunnen indelen spelen een rol. Blauwtinten, hout, goud (uit het logo) zijn materialen die terug kunnen komen. 

plattegrondindeling

Voor de twee ruimtes maakten we een plattegrond met indeling. In de grote ruimte komen twee lange tafels aan elkaar geschoven. Eromheen verschillende bureaustoelen (ieder kiest zijn favoriete exemplaar). De twee tafels kunnen ook weer worden opgedeeld wanneer er voor een andere opstelling moet worden gekozen.

Naast de koffiehoek bij de keuken komt een lange hoge werktafel met barkrukken voor het flexwerken. Een groep planten bij elkaar en twee relaxfauteuils creëren een lounge hoek.

In de andere ruimte komt een ronde tafel met bureaustoelen en twee relax fauteuils. Een mooie grote houten kroonluchter geeft deze ruimte een eigen blikvanger. Op een grote wand komt met ixxi onderdelen van elke werknemer zijn/haar favoriet persoonlijk moment. 

Wil jij voor jouw kantoor of werkruimte ook een passend interieurconcept krijgen? Maak dan een afspraak

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.