Interieurontwerp mancave Zwolle

Villa Meliefste ontwierp een interieur voor een mancave in beachstijl voor een woning in Zwolle. De bovenverdieping van een woning krijgt een make-over. Een van de kamers wordt veranderd in een mancave. In de mancave moet ruimte zijn om te chillen, te gamen en te lezen. Maar er moet ook ruimte zijn voor een logeerplek en de meubels moeten makkelijk veranderd kunnen worden.

sfeerbord-beachstijl-mancave-Zwolle-interieurontwerp-Villa_Meliefste

sfeerbord

De mancave moet een relaxte beachsfeer uitstralen. Stoere en robuuste materialen als steigerbuizen en grof hout worden gecombineerd met de relaxte layback sfeer van een surfstrand.

Praktisch moest er ruimte zijn voor het opbergen van surfplanken en de mogelijkheid voor een logeerplek. Voor de indeling van de ruimte moet daar rekening mee worden gehouden. 

mansave-kleur-materialen-styling-advies-Villa_Meliefste

materialen en indeling

Voor de materialen van de mancave is er gekozen voor steigerhout, stalen buizen, cognac leren accenten en een accent op de muur met een bakstenen wand.

Op een wand komt een werkplek van hout met planken erboven in combinatie met de steigerbuizen en plek voor de tv.

In de kamer zitten opbergkasten. Om de ruimte optimaal te benutten is geadviseerd om schuifdeuren hiervoor te maken. Deze nemen geen ruimte in en gemaakt van hout met een metalen schuifsysteem geeft het de ruimte een stoer karakter. Aan het plafond komen dragers voor de surfplanken.

Een loungeplek van een losse fauteuil en een slaapbank zorgt voor een flexibele indeling. Een bijzondere hanglamp van steigerbuis en hout en een verschuifbare lage tafel/opberger zijn leuk en praktisch.  

Met een aantal flexibele meubels passend in de sfeer en de stijl van de bewoners kan de mancave worden gerealiseerd. 

Scroll naar top

LAAT JE INSPIREREN

Mag ik je eens per vier weken leuke tips en interieurinspiratie geven?

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.